Bigg Boss OTT 2 : Neden Kazanmayı Hak Ettiğine Dair Pooja Bhatt

SuGiBi

New member
Pooja Bhatt şovda. (nezaket: PoojaBhatt_Army

Yeni Delhi:

Büyük Patron OTT 2 ünlü yarışmacılarının maskaralıkları sayesinde manşetlere çıkıyor. Bunların arasında, Pooja Bhatt, saçma sapan tavrıyla sık sık gözbebeklerini yakaladı. Yapımcı-aktris, dizide neden en üst sıralarda yer almayı hak ettiğini anlattı. Pooja Bhatt, birbirlerini sıralamalarının istendiği bir görev sırasında, sıçan yarışının bir parçası olmadığı için birinci sırayı hak ettiğini paylaştı. Sektördeki deneyiminden ve çalışma yapısından bahseden Pooja, sektörde herhangi bir “kart” oynamadan hayatta kaldığını söyledi. “Bu sektörün içinde doğdum ve sonuna kadar da bunun bir parçası olarak kalacağım. Hiç kadın kartı oynamadım. Sıçan yarışını takip etmiyorum. Doğrudan iletişime ve insanlarla göz teması kurarak yüz yüze konuşmaya inanıyorum” dedi.

Gösterinin bir parçası olması için neden davet edildiği hakkında konuşan Pooja Bhatt, “Gösteriye katılmaya çağrılmamın nedenleri fikirlerim ve bireyselliğimdir.n Bigg Boss OTT, yıllarca böylesine başarılı bir kariyere sahip olduktan sonra bile. Her zaman talimatları takip ettim ve otorite konumundaki insanlara saygı duydum.”

“Bigg Boss’tan sonra hayatım sona ermiyor. Bu nedenle sadece ilgi çekmek için hayranlarımı hayal kırıklığına uğratacak faaliyetlerde bulunmayacağım. Başarılı kariyerlere şans ve yetenekle ulaşılmaz, ama nihayetinde önemli olan bizim neyden yapıldığımızdır,” dedi Pooja, kendisi için bir dava açarken.

Burada şovda Pooja Bhatt’a bir göz atın:

Pooja Bhatt, film yapımcısı Mahesh Bhatt’ın kızı ve aktris Alia Bhatt’ın üvey kız kardeşidir. gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınır. Sadak, Dil Hai Ke Manta Nahi diğer zakhm.

Büyük Patron OTT sunucu olarak Salman Khan’ı öne çıkarıyor ve Jio Cinema’da 7*24 izlenebiliyor.