“Bilmiyorum, bence Malti bizim en iyi düetimiz”

SuGiBi

New member
Hızlı alım

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Nick Jonas, Priyanka Chopra ve Malti'yi içeren aile fıkralarını paylaştı.

Priyanka, performansları için devam eden destek ve öneriler sunuyor.

Kızı Malti üç yaşında ve çeşitli faaliyetlerde bulunuyor.

Yeni Delhi:

Nick Jonas, aile hayatından tatlı fıkralar paylaştı. Karısı, aktris Priyanka Choprapra ve kızı Malti Marie Jonas'ı içeriyorlar. PeeCee ile bir düet olasılığından Maltie'nin bütünsel yetiştirilmesine kadar, şarkıcı-aktör hepsini döktü.

Nick Jonas kısa süre önce Siriusxm'den Andy Cohen Live podcast'inde yer aldı. Hey, aktris, şarkıcı Adrienne Warre'nin eşlik ettiği şey. İkili Broadway Müzikalinde birlikte çalıştı Son beş yıl.

Konuşma sırasında ev sahibi, Nick Jonas'ın bir şarkı için Priyanka Chopra ile işbirliği yapmayı planlayıp planlamadığını bilmek istedi. Buna göre, aktör bir ayrıcalık cevabı vardı.

Nick Jonas, “Bilmiyorum. O inanılmaz bir şarkıcı ve şu anda Hindistan'da bir film çekiyor ve ABD'ye geri dönüyor. Sanırım en iyi düetimiz muhtemelen küçük kızımız. 3 yaşında.

Başka bir segmentte, Nick Jonas, değişmez desteği için Priyanka Chopra'ya övgü aldı. Anaokulda, karate sınıfında, ilk kemerini aldı. “

Hey, “Bir ortağa sahip olmak, hırsınızı ve iyi bir iş yapma arzunuzu destekleyecek olan şey budur, ama gerçekten sadece ortaya çıkıp sizi neşelendirmeye geliyor bir rüya senaryosu.”

Nick Jonas, karısının ona performansını artırmak için öneriler sunduğunu da sözlerine ekledi. Son beş yıl.

Hey, “İş hakkında çok konuşuyoruz ve Adrienne ve ben prova yapmaya başlamadan önce, kesinlikle evin etrafında müziği söylüyordum ve benden daha uzun süre konuşuyordum. Evlilik, her iki hayatımızın birlikte paylaşma, bir tür, birlikte yaşam ve mizahi bir kısmı işimizdir.”

Nick Jonas, “Doğal olarak bir şey, bir zihin, bir düşünce haline geliyor. Ve bu yüzden notlar olarak çerçevelenmemiş değil, tıpkı 'İşte bazı düşünceler, biraz çalışalım'.”

Nick Jonas ve Priyanka Chopra 2018'de evlendi. Çift, 2022'de Taşıyıcılık aracılığıyla Malti Marie Jonas'ı karşıladı.