“Bir aktör olarak hayat yama ve duraklamalarla doludur”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Achint Kaur, Hint televizyon endüstrisinde iyi bilinen bir isimdir. Otuz yıl boyunca, Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi, Kahaani Ghar Ghar Kii, Karam Apnaa Apnaa, Jhansi Ki Rani, Ve Jamai Raja.

Ancak, Achint Kaur şu anda projeler arasında. Pazartesi günü, oyuncu Instagram'da yeni iş fırsatları arzusunu açıkça ifade ettiği bir Haber paylaştı.

Achint Kaur, “Helloone, her biri. Umarım iyisindir. Bu kalpten küçük bir not. Platformlarda yıllarca deneyime sahip bir aktör ve ses sanatçıyım. Ve şu anda heyecan verici yeni fırsatlar arıyorum.”

“Kısa filmler, filmler, diziler, her türlü sesli çalışma, sosyal medya işbirlikleri olsun. Temel olarak yaratıcı bir şey ve ben her şeyimi vermeye hazırım. Yani, sizin veya işbirliğine açık veya açık bir şekilde açık olması durumunda, lütfen bağlantı kurmak için heyecanlı olacak.

Altyazında Achint Kaur, “Bir aktör olarak hayat Pauss ve Duraklar ile doludur… ve sırada ne için hazırım. Eğer işim vizyonunuzla yankılanırsa, işbirliği yapmak isterim. Harika yöneticilerim Tanuja v Mehra, Rewa Khare Sharma aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Birlikte güçlü bir şey yaratın.”

Achint Kaur'un arkadaşları ve endüstri meslektaşları yorum bölümünde onu sevgiyle duş aldı. Jayaa Bhattarrya şöyle yazdı: “Ah evet, hepimiz yüzde yüz vereceğinizi biliyoruz, canım. Parlak şeyler söylenmek istiyor. Evren sizi destekliyor.”

Suchitra Pillai, “Aynı tekne hepimiz seviyoruz .. her yerde yavaş zaman. Çene .. işler değişecek.” Divya unny, “Geçen gün yürüyüşe çıktığını gördüm ve yanımda çok genç bir kız mı soruyordum. Ve büyüyen yıllarımın hangi kısmını gibiydim! Onu her gün izledim ve orada kendimiz inanılmaz.

Nisha Rawal, “Sen aşksın! En iyi dileklerimle” dedi. Sunita Rajwar, “Mükemmel” yazdı.

Televizyon dizilerine ek olarak, Achint Kaur da dahil olmak üzere çeşitli filmlerde ortaya çıktı. 2 eyalet, yemek çubukları, Kalank Ve Ghudchadi.