“Bir Kapı Bile Değildi”

SuGiBi

New member
Los Angeles:

Oscar ödüllü aktris Kate Winslet sonunda ikonik konuya değindi Titanik ona göre bu bir “kapı” sahnesi bile olmayabilir. Avustralya talk şovu The Project'te konuşan oyuncu, ikonik filmde yer alan “kapının” olduğunu söyledi. Titanik sahne aslında bir kapı değil, setin başka bir parçasıydı. Jack Dawson'ın gemi battıktan sonra yüzen tahta parçasına tutunduğu başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio için “kapıda yer” olup olmadığı sorulduğunda Winslet, röportajı yapan kişinin “bu soruyu bana soracağını” bildiğini söyledi.

“'Titanik sorusunu patlatıyor ve sonra bana kapıyı soracak' diye düşündüm. Winslet, “Bunu kesinlikle biliyordum” dedi. “Fakat, gerçekten ilginç olan şey, insanların ondan kapı olarak bahsetmeye devam etmesi. Aslında bir kapı bile değildi.” Bu bir korkuluk parçası, merdiven ya da kırılmış bir şey gibi. DiCaprio'nun oraya sığıp sığmayacağını kim bilebilir. Dürüst olmak gerekirse, buna sahip değilim. burada başka kimsenin henüz anlamaya çalışmadığı herhangi bir içgörü var.”

Bu sahne taraflar arasında tartışma konusu oldu Titanik Filmin 1997'de gösterime girmesinden bu yana hayranlar ve genel sinemaseverler arasında, Reddit'teki bazı hayranlar da enkazın bir kapı olmadığı sonucuna varıyor ve onu filmin adı geçen geminin içinden bir görüntüyle eşleştiriyor.

Titanik yönetmeni James Cameron ayrıca daha önce, yüzen enkazda hem Jack hem de Rose için yeterli yer olup olmadığını belirlemek için bilimsel bir çalışma yaptırmıştı; kendisi ve bir bilim insanı ekibi, dört farklı senaryoyu yeniden canlandırmak için iki dublör dublörü kullanmıştı.

“Jack yaşamış olabilir ama pek çok değişken var. Sanırım onun düşünce süreci şuydu: 'Onu tehlikeye atacak tek bir şey yapmayacağım.'”

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)