“Bir Sanatçı Olarak Büyüdüğünü Gördüm”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaketle: m_koirala)

Bombay:

Netflix Hindistan, film yapımcısının iddialı web dizisinin karakter posterlerini açıklarken Perşembe günü aktör Manisha Koirala, 25 yıllık bir aradan sonra Sanjay Leela Bhansali ile yeniden bir araya gelmenin harika olduğunu söyledi. Heeramandi: Elmas Çarşısı.

Bhansali, cömertçe monte edilmiş uzun metrajlı filmleriyle tanınır. Ram Leela, Bajirao Mastani Ve PadmaavatNetflix'in uzun formatlı ilk çıkışını yapacak Heermandi.

Hindistan'daki özgürlük mücadelesi hareketi sırasında geçen sekiz bölümlük dönem dramasında Mallikajaan'ı canlandıran Koirala, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde Bhansali ile çalıştı. Khamoshi: Müzikal (1996).

Aktör, Next on Netflix Hindistan etkinliğinde şunları söyledi: Heeramandi işler iyi gitti ve takım bunu taraftarlara “göstermek için can atıyor”.

“Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık çünkü bir ustayla çalışıyorduk. Sanjay'le ilk filminden 25 yıl sonra birlikte çalışacak olmak, Khamoşi, bundan daha iyi olamaz Heeramandi.

“Çok büyük bir yolculuktu. Onun bir sanatçı, bir maestro, bir dahi olarak büyüdüğünü gördüm; o Hindistan'ın en iyisi, Hindistan'daki en büyük film yapımcısı. Çalıştığımız, ter döktüğümüz ve mükemmelleştirmeye çalıştığımız için şanslıyız. bizim eylemimiz” dedi Koirala etkinlikte.

Görsel bir macera olarak ilan edilen Heeramandi İzleyicileri bağımsızlık öncesi Hindistan'ın Haberin Detaylarıında yer alan bir güç, sevgi ve özgürlük masalının içine çekmeyi vaat eden bir yetenek merkezi ile muhteşem bir dünyayı bir araya getiriyor.

Heeramandi Ayrıca Sonakshi Sinha, Richa Chadha, Sharmin Segal, Aditi Rao Hydari ve Sanjeeda Shaikh de rol alıyor.

Chadha, herkesin güzel kostümler yaratabileceğini, ancak yalnızca Bhansali'nin bir oyuncunun sekiz tur atmasını, oturmasını ve 30 kg değerinde bir lehenga giyerken estetik olarak gözünün solundan bir gözyaşı damlatmasını sağlayabileceğini söyledi. Daha önce 2013 yapımı filmde birlikte çalışan oyuncu Ram LeelaLajjo'yu oynuyor Heeramandi.

“Bir aktör büyümeye açtır ve sizi zorlayacaktır. Geçen gün Rani Mukerji ile tanıştım ve bana 'Sanjay Leela Bhasali ile çalışana kadar kendi potansiyelinizi bilemezsiniz' dedi.

Yapımcıları Heeramandi ayrıca Bibbojaan rolünde Hydari, Waheeda rolünde Shaikh, Fareedan rolünde Sinha ve Alamzeb rolünde Segal'in karakter posterleri de yayınlandı. Bhansali etkinlikte yoktu.

Hydari, Bhansali ile çalışmanın harika bir rüya olduğunu söyledi. Daha önce 2018'in “Padmaavat” filminde birlikte çalışmışlardı.

“Bir film çektiğimizde, bir yönetmenle birlikte olmak için belirli bir süreye sahip oluyoruz. Bir gösteri çektiğinizde, çok daha fazla zamanınız oluyor. Bazıları görünüşe, güzelliğe bakıyor ama bu deneyimle ilgili inanılmaz bulduğum şey şu: yaptığı her şeye ruhunun girdiği gerçeği.

“Karakterlerini yiyor, yaşıyor ve nefes alıyor. Çok fazla tutku var. Size sunduğu zorluklara, sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya iten çok fazla sevgi ve gurura minnettarım. Bunun için minnettarım. deneyimim var ve umarım bunu defalarca elde ederim. Onu seviyorum” diye ekledi.

Shaikh, Bhansali ile çalışmaktan onur duyduğunu söyledi Heeramandi.

“Benim de bir hayalim vardı (Bhansali ile çalışmak) ve bugün bu hayal gerçek oldu. Herkes Sanjay Leela Bhansali ile çalışmak istiyor. Onun başrol oyuncularından biri olmak benim için çok önemli” dedi.

Aynı zamanda Bhansali'nin yeğeni olan Segal, bir sanatçı olarak yönetmenle çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

“Sanjay efendim ile bir dizi üzerinde çalışmak, bir oyuncu olarak farklı bir oyun. Bu sadece bir film değil (bir dizi üzerinde çalışmak), sekiz film yapmak gibi bir şey. Bir film olan 'Bajirao Mastani'de efendime asistanlık yaptım. ve onun serinin formatına uyum sağlamasını izlemek bir ayrıcalıktı.” Sinha, Manisha ile işbirliği yapmayı sevdiğini ve oyuncudan çok şey öğrendiğini söyledi.

“Manisha harika bir insan. Arkasındaki çalışmalar, yaptığı işler ve izlediğimiz filmleri. O çok saygı duyulan, çarpıcı, güzel, zarif, tam anlamıyla vay be.

“Fakat bunu bir kenara bırakırsak, onunla çalıştığımda, onun çok güzel bir insan olduğunu, setteki davranışları kadar çok güzel bir insan olduğunu fark ettim. Onu izlemek ve onunla aynı karede olmak çok keyifliydi. Umarım bunu başarabilirim.” “Yakında oldu. Onunla çalışmak bir onurdu” dedi.

Bhansali Productions CEO'su Prerna Singh, ellerinde harika bir gösteri olduğunu söyledi.

“Sanjay efendimle çalışmak hayatı değiştiriyor… Bunu tarif bile edemiyorum… İnanılmaz bulduğum şey, onun ruhunun yaptığı her şeye dahil olması. O bunu yaşıyor ve nefes alıyor… Size uyguladığı baskı ve zorluklarda o kadar çok çaba var ki…. Singh, “Buna bayıldım” diye ekledi.