BLACKPINK Lisa'nın K-Pop İdolünden Rockstar'a Dönüşümü İçin Yavaş Alkış

SuGiBi

New member
Bir fotoğraf Rock yıldızı. (kaynak: YouTube)

Delhi:

BLACKPINK'ten Lisa, yaklaşık iki buçuk yıllık bir aradan sonra son şarkısıyla müzik sahnesine geri döndü Rock yıldızıİlginçtir ki, bu onun yeni plak şirketi LLOUD altında ilk çıkışını işaret ediyor. İki dakika 48 saniye süren müzik Habersu, Lisa'nın cesur yeni hip-hop kişiliğini sergiliyor. Tayland köklerini kucaklayan K-pop idolü, sanatsal ifadesinin görünmeyen bir yanını ortaya çıkaran sert İngilizce rap'ler sunuyor.

Arka planda Bangkok sokaklarının yer aldığı müzik Habersunda Lisa'nın tek başına ve dansçılarla birlikte kentsel manzaralarda gezinmesi yer alıyor. Videoda, görsel olarak single'ın adıyla uyumlu, yıldız şeklinde, sırtı açık, kendine özgü bir kısa üst giyiyor.

Lirik olarak Lisa, geleneksel K-pop normlarından evrimini vurgulayarak şunları söylüyor: “En sevdiğin şarkıcının rap yapmasını sağla, bebeğim, la, la, Lisa, bana Japonca öğretebilir misin? Bu benim hayatım bebeğim, ben bir rock yıldızıyım.”

ICYDK: Lisa, hit müzik Habersuyla 2022 MTV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi K-pop Sanatçısı unvanını kazanan ilk kadın solo sanatçı olarak tarihe geçti LalisaEylül 2021'de yayınlanan aynı isimli ilk tekli albümü, Güney Kore'de ilk haftasında 736.000 kopya satarak rekor kırdı.

Lisa birlikte dönerken Rock yıldızı Solo geri dönüşü münasebetiyle Blackpink'in tüm üyeleri (Lisa, Jennie, Rose ve Jisoo) en son 2022 single'larının müzik Habersunda bir arada yer aldı. kapatBillboard Global 200 listesinin zirvesine yükseldi.