bencede
Active member
Börek Tadında Omlet Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
- 3-4 kısım maydanoz
- 3-4 kol dereotu
- Çörek otu
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtanın içine ince doğranmış yeşillikler, lor peyniri (Ben tahsildaroğlununkini kullanıyorum hep) ve baharatlar eklenir.
- Yapışmaz tavaya zeytinyağı dökülür. Ocağın altı açılır. Isınan tavaya karışım dökülür ve artlı önlü pişirilir.
- Ben yumurta sevmiyorum ve yalnızca bu türlü yiyebiliyorum.
- Kokusu da olmuyor benim üzere güç tüketenlere tavsiye ederim severek tüketiyorum bu türlü yapınca. Afiyet olsun.
.