Britney Spears, 2 Yıl Boyunca “Tavuk ve Konserve Sebzelerden Başka Neredeyse Hiçbir Şey” Yemesine İzin Verildiğini Söyledi

SuGiBi

New member
Britney Spears bu görseli paylaştı. (nezaket: britneyspears)

Washington:

People’ın haberine göre pop şarkıcısı Britney Spears, “koruyuculuk” kapsamında babasının ona nasıl sıkı bir diyet uyguladığını anlattı. Pop yıldızı, yeni otobiyografisi ‘İçimdeki Kadın’da babası Jamie Spears’ın iki yıl boyunca “tavuk ve konserve sebzeler dışında neredeyse hiçbir şey yememesine” izin verdiğini iddia etti. “Ne kadar ölsem ve ne kadar egzersiz yapsam da, babam bana her zaman şişman olduğumu söylerdi. Beni sıkı bir diyete soktu. İşin ironik yanı, bir uşağımız vardı – bu bir müsriflikti – ve ben ona gerçek yemek için yalvarırdım.” Britney Spears anılarında şunları yazdı.

People’a göre, Şanslı şarkıcı, kahyadan kendisine “gizlice bir hamburger veya dondurma getirmesini” isteyeceğini açıkladı, ancak kahya, babasından “kesin emirler” aldığı için bunu yapamayacağını söyledi. “Yani iki yıl boyunca tavuk ve konserve sebzelerden başka neredeyse hiçbir şey yemedim” diye yazdı ve şunları kaydetti: “İki yıl, istediğini yiyememek için çok uzun bir süre, özellikle de söz konusu olan kendi vücudun, işin ve seninkiyse Herkesin geçimini sağladığı parayı ruh kazanıyor.” “Bunu çok aşağılayıcı buldum” diye ekledi.

Britney Spears, babasının kontrolünün travmatik olduğunu iddia etse de, şu anda 71 yaşında olan Jamie, sık sık kızının çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini öne sürüyor.

Daily Mail’e 2022’de verdiği bir röportajda “Kızımı tüm kalbimle ve ruhumla seviyorum” dedi. “Britney’den gelen iddiaları duydular. Bu dayağı yemekte bir sakınca görmüyorum çünkü bunun doğru olmadığını biliyorum ve başka bir şeye başlamak istemiyorum.”

Spears, anılarının yazıldığı gün olan Salı günü sosyal medya üzerinden hayranlarını tebrik etti: İçimdeki Kadın, resmi olarak yayınlandı ve kitabının zaten tarihi bir başarı olduğunu söyledi. “Oluyor!!! Kitabım tarihin en çok satan ünlülerin anı kitabı ve henüz 1. günü!!!” Instagram gönderi yazısı başladı. “Destekleyen hayranlara teşekkür ederim!!! Hepinizi seviyorum!!! #TheWomanInMe @gallerybooks @simonandschuster.”

Açıklamada, “Benim hikayem. Benim şartlarım doğrultusunda. Sonunda” yazan kitabının kapak fotoğrafı ve tanıtım Habersu paylaşıldı. People’ın haberine göre, kitabın yayınlanmasından önceki günlerde Spears, Instagram’da ayrı bir gönderide anılarını kimseyi “gücendirmek” için yazmadığını açıkladı.

Geçen hafta gönderdiği bir notta “Kitabımın amacı hiçbir şekilde kimseyi rahatsız etmek değildi” diye yazdı. “O zamanlar bendim… o geçmişte kaldı!!!”

Spears, kitapta yazdıklarının çoğunun 20 yıl önce yaşandığına dikkat çekti. “Ben taşındım ve buradan sonrası güzel, temiz bir sayfa” diye yazdı. “Bütün hayatımın geri kalanında bunu bu şekilde sürdürmek için buradayım! Her iki durumda da, bu sonuncusu ve bu— oluyor!!”

Pop ikonu, kitabını yazarken “kapatma” bulduğunu belirtti. “Umarım çoğu durumda kendini özellikle yalnız hisseden, incinen veya yanlış anlaşılan insanları aydınlatabilirim.” Zehirli şarkıcı açıkladı. People, “Bu kitabı yazmamın amacı yine geçmiş deneyimlerimi anlatmak değildi…” diye bildirdi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)