Bruno Mars, BLACKPINK Rose'un Onu “Öpmeye Çalıştığını” Açıkladı: “Vay be…”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Kaçırmak istemeyeceğiniz müzikal bir işbirliği. Amerikalı şarkıcı Bruno Mars ve BLACKPINK üyesi Rose'un yeni single'ı Daire bugün (18 Ekim) yayınlandı. Lansmandan birkaç gün önce Bruno Mars, Instagram'da bir anekdot paylaşarak K-pop yıldızıyla bir müzik projesi için birlikte çalıştığını ima etti. Yerde Şarkıcı, Rose'un kendisini “Kore içki içme oyunuyla” tanıştırdığını açıkladı. Şöyle yazdı: “Demek Rose beni Kore'deki içki içme oyunuyla tanıştırıp şımarıklığa düşürdükten sonra hayatım boyunca bu duruma tutundum. Kısa bir süre sonra beni öpmeye çalıştı ve ben de 'Vay Rosie! bu oyunun hangi kısmı?' 'Artık seninle oyun oynamıyorum küçük oğlum! Koca Rosie bu BIDNESS hakkında!'. Sarsılarak cevap verdim: “Rosie'yi durdur, korkuyorum!” Ama bunun dışında süper soğuk bir gece.”

Yazının yanı sıra Bruno Mars, Rose'la birlikte tek renkli bir fotoğraf da yayınladı. Çıtçıt, üst üste yerleştirilmiş bir yığın elin görüntüsünü yakalıyor. Bruno ve Rose da el yığını oyununa katılıyor. Gönderiye yorum yapan Rose, “Uuuu'nun nesi var?” dedi.

Rose ayrıca Instagram'da Bruno Mars ile yeni single'larının tanıtımını yapan samimi bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta müzisyenlerin milyon dolarlık gülümsemeleri görülüyordu. BLACKPINK yıldızı, “Bruno'ya Kore içki oyununun nasıl oynanacağını öğrettiğim gece” diye itiraf etti. Bruno Mars, gönderiye şu şekilde tepki gösterdi: “Çok eğlenceli! Beni öpmeye çalıştığın zamanı hatırlıyor musun? Bu çok tuhaftı. O hasta fotoğraf dışında!”

17 Ekim Perşembe günü Bruno Mars ve Rose ortak bir Instagram gönderisi aracılığıyla işbirliklerini duyurdular.”UYGUN.︎ EKİM 18” yan notu okuyun. Duyurunun yanındaki posterde Bruno Mars ve Rose'un silüetleri tamamen pembe bir Haberin Detayları üzerinde yer alıyor. Bruno Mars bir davul setinin arkasında otururken Rose deri ceketiyle poz veriyor. Sanatçıların isimleri ve son single'ları da posterde büyük ve kalın harflerle vurgulanıyor.

Daire Marks Rose'un ilk solo albümünden sonraki ilk albümü Rosie. Bu aynı zamanda Bruno Mars'ın şarkı için Lady Gaga ile el ele verdiği ilk yayın gönderisi. Gülümseyen olan.