“Bu gerçek olamayacak kadar iyi”

SuGiBi

New member
Resim X’te paylaşıldı. (nezaket: SandipGK5140)

Yeni Delhi:

Şu anda Dunki filminin başarısının tadını çıkaran Taapsee Pannu, yakın zamanda Rajkumar Hirani yönetmenliğinde Shah Rukh Khan’la çalışma deneyimini anlattı. Pinkvilla ile konuşan Taapsee şunları söyledi: “Bu bir hayaldi ya da başarabileceğimi hiç düşünmediğim türden bir kriterdi çünkü bunu gerçekten listemde tutmadım. Ben de şöyle düşündüm: Bu gerçek olamayacak kadar iyi, bunu listemde bile tutmayayım çünkü bunu başaramazsam kendimi kötü hissetmeye devam edeceğim.’”

Taapsee Pannu ayrıca Shah Rukh Khan’ın kendisiyle paylaştığı hikayelerin kendisi için bir öğrenme deneyimi olduğunu da paylaştı. Şöyle dedi: “İki yıldır bu filmi (Dunki) çekmek için çalıştığım için, her gün onunla (Shah Rukh Khan) birlikte olacak kadar şanslıydım. Birlikte çekim yaptık, birbirimiz olmadan sahip olduğumuz neredeyse hiçbir şey yok. Sadece kamera önünde değil, kameranın ötesinde de öğreniyordu. Çünkü sektördeki son 35 yılda edindiği tecrübeleri kamera önünde oyuncuların püf noktalarına kadar anlattığı hikayeler.”

Başka bir Haberda Taapsee Pannu’ya Dunki için aldığı ilk telefon görüşmesi ve tepkisinin ne olduğu sorulduğunda oyuncu şunları söyledi: “Aslında komik hai sadece liye bhi kyunki Dunki ka call jo pehla aya tha wo Raju Sir ka hi aya tha ama usey pehle kaafi jagah aa chuka tha bu film için düşünülüyorum ve bu filmi yapıyorum ve tıpkı diğer söylentiler gibi, maine kaha ye toh mümkün merhaba nahi hai. Pehli baar dhanka söylentisi aya sadece baare mein. Chalo main yahi sun ke khush hojati hun Ama sonra efendimden bir telefon aldım. (Efendim beni aramadan önce, film için düşünüldüğüme dair söylentiler dolaşıyordu ve tıpkı diğer söylentiler gibi bunun mümkün olmadığını düşündüm. Bu yüzden ilk defa iyi bir teklifin ortaya çıkması beni mutlu etti.) hakkımda söylenti).”

Taapsee Pannu ilk Hint filmini şu filmle yaptı: Chashme Baddoor 2013’te ve en çok aşağıdaki gibi hit filmlerle tanınıyor Pink, Naam Shabana, Soorma, Mulk, Manmarziyaan ve Thappad.