Bu Neena Gupta’nın Dünyası ve Biz Sadece İçinde Yaşıyoruz. Fransa Dans Partisi Videosunu İzleyin

SuGiBi

New member
Instagram’da paylaşılan bir Haberdan bir kare. (nezaket: masabagupta)

Yeni Delhi:

Neena Gupta’nın Fransa’daki bir partide titreyen bu Habersu yürekten ve Haberyu bizimle paylaştığı için kızı Masaba Gupta’dan başka teşekkür edecek kimsemiz yok. Badhaai Ho oyuncusu, kocası Vivek Mehra ile tatil için Fransa’ya gitti. Pazartesi günü Masaba, sosyal medyadaki ailesine, annesinin bir partide canı gönülden oynadığı ve dans ettiği bir Haberyu gösterdi. Neena Gupta, kalabalığın arasında, ritimlerle titreşen güzel bir yeşil yazlık elbise içinde görülebilir. Videoyu paylaşan Masaba, komik bir açıklama yazdı. “Başka bir çekime giderken – Neenaji -” Hayatımı yaşıyorum “yazıyordu.

Buradaki Haberya bir göz atın:

Hafta sonu Neena Gupta, kendisinin ve Vivek Mehra’nın pitoresk bir fon ile mutlu bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına “Fransa’nın güneyinde” notunu düştü.

Neena Gupta Cumartesi günü Cannes’dan Instagram hikayesinde başka bir fotoğraf paylaştı.

lba1c7eo

Neena Gupta, Fransa’ya gitmek üzere havaalanına giderken havaalanından bu sevimli Haberyu paylaştı ve “Shravankumari” yazdı.

Şimdi kontrol et:

Kıdemli aktris Neena Gupta en son antoloji filmi Lust Stories 2’de görüldü. Neena Gupta, Lust Stories 2 yayınlanmadan önce, bir proje için samimi sahneler çekme deneyimini hatırladı. Instant Bollywood ile bir etkileşimde Neena Gupta, Dillagi adlı bir TV programı için öpüşme sahnesi çektiğini hatırladı ve çekimden sonra “bütün gece uyuyamadığını” söyledi. “Bir aktör olarak her türlü sahneyi oynamanız gerekiyor, bazen çamura basmanız, bazen birkaç saat güneşte durmanız gerekiyor. Yıllar önce Dilip Dhawan ile bir dizi yaptım. İlkini yaptım. -Hint televizyonunda hiç dudak dudağa öpüşme sahnesi. Bütün gece uyuyamadım, “dedi Neena Gupta Instant Bollywood’a.

Önce şehvet hikayeleri 2Neena Gupta’nın oynadığı Güle güle geçen yıl Amitabh Bachchan ve Rashmika Mandanna ile. O da görüldü Uunchai Amitabh Bachchan, Anupam Kher, Boman Irani ve Parineeti Chopra ile.