“Bütün Akrabalarım Kaybetti”

SuGiBi

New member
Delhi:

2019 yapımı filmdeki ilk rolüyle geniş çapta beğeni toplayan Siddhant Chaturvedi Vadi Çocuğu Başrollerini Ranveer Singh ve Alia Bhatt'ın paylaştığı film, yakın zamanda neredeyse filmden çekileceğini açıkladı. Gehraiyaan Deepika Padukone ile birlikte sahnelemek zorunda olduğu samimi sahneler nedeniyle. Shakun Batra'nın yönettiği, Gehraiyaan İlişkiler, sadakatsizlik ve hırs gibi karmaşık temaları ele alıyor.

Siddhant, Filmfare ile yaptığı bir röportajda Deepika ile samimi bir sahne çekerken paniklediğini paylaştı. Durumun o kadar stresli hale geldiğini ve hem babasının hem de yapımcı Karan Johar'ın araya girmek zorunda kaldığını paylaştı. Siddhant, tereddütünü yenmesi için kendisine ısrar eden babasıyla yaptığı konuşmayı anlattı. Babası, “Dinle, Hindistan'da insanların %99'u bu fırsatı elde etmek için her şeyi yapar. Bir saniye bile düşünmezler. Sen ne düşünüyorsun? Lütfen bir erkek ol, profesyonel ol, bu senin işin.” dedi.

Siddhant, babasının kendisine sahip olduğu fırsatı hatırlattığını ve “Önemli değil. Şeyleri tanımlayacak olan sensin. İyi bir aktör olmak istiyorsan git yap. Şeyleri yeniden tanımlamadığın sürece asla özel bir şey olamayacaksın. Siddhant, bu Dharma, bu Deepika Padukone, bu Shakun Batra ve bunu yapmak zorundasın,” dediğini ekledi.

Aynı röportajda Siddhant, akrabalarının filme tepkilerinden de bahsetti. “Bütün akrabalarım şaşkına döndü,” dedi. “Bütün akrabalarım çıldırdı. 'Oyuncu olduğunu düşünüyorduk ama şimdi abartıyor, hayallerimizi yaşıyor,' diyorlardı. Ne yapabilirlerdi ya da ne söyleyebilirlerdi ki? Annemin amcası tüm film boyunca utangaçtı ve bana sadece gülümsüyordu. Ben de 'Önce filmi izle ve ne hakkında olduğunu anla' diyordum ama onlar sadece samimi sahnelere odaklanıp bununla ilgili gülümsüyorlardı. Kimse bundan böyle bahsetmedi.”

ICYDK: Gehraiyaan'da Siddhant, Ananya Panday ve Deepika Padukone ile karmaşık bir aşk üçgeninde sıkışmış karizmatik ve gizemli bir karakter olan Zain rolünü oynuyor. Film doğrudan OTT'ye yayınlandı ve karışık eleştiriler aldı.