“Büyüklüğe ve Enfeksiyonlarına”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: alifazal9)

Yeni Delhi:

Mirzapur Yıldız Ali Fazal Pazartesi günü fotoğraf arşivinde altın madalya kazandı. Aktör, Instagram'daki hayranlarına ve takipçilerine kendisinin ve kendisinin yer aldığı nostaljik bir mücevher ikram etti. mafya babası yıldız Robert De Niro. Resimde Ali Fazal'ın gri bir tişört giydiği ve Robert De Niro'nun yanında kanepede oturduğu görülüyor. Ali Fazal, fotoğrafın yanı sıra filmin efsanesiyle tanışma deneyimini dile getirdi ve karşılaşmayı kolaylaştıran oyuncu Dia Mirza'ya da teşekkür etti. Ali Fazal şöyle yazdı: “#Onunla ilk tanıştığım anı hatırlıyorum. Tanrım, @diamirzaofficial beni oraya nasıl götürdüğünü hatırlıyorum. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. İmza ve fotoğraf çekmek için bir odaya adım atamayacak kadar utangaçtım. insanlarla “Hayranım. Kendim oynamak zorunda kaldığımda hâlâ sosyal açıdan çok garip davranıyorum. Yüksek sesle gülmek. Ama büyüklüğe ve onun enfeksiyonlarına.”

Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Bu arada kişisel açıdan Richa Chadha ve Ali Fazal bir bebeği karşılamaya hazırlanıyor. Çift, bu ayın başında Instagram'da hamileliklerini duyurdu. Oyuncular basitçe “1+1=3” yazan bir fotoğraf yayınladılar. Atlıkarınca direğindeki ikinci slaytta Ali Fazal ve Richa Chadha sevgiyle birlikte poz veriyor. Yazının başlığı şuydu: “Küçük bir kalp atışı, dünyamızdaki en yüksek sestir.” Yorumlar kısmına Ayushmann Khurrana kalp emojisi bıraktı. Kalki Koechlin şöyle yazdı: “İhtiyacın olduğunda beni ara.” Mrunal Thakur'un yorumu şöyleydi: “Yayyy tebrikler.” Dia Mirza şunu yazdı: “Üçünüzü seviyorum.” Saba Azad şöyle yazdı: “Yaşasın waahoooooo.”

Richa Chadha ve Ali Fazal tarafından paylaşılan gönderiye buradan göz atın:

Richa Chadha ve Ali Fazal'ın 2015'ten beri çıkmaya başladıkları bildirildi. İlişki durumlarını 2017 yılında, 3 Idiots oyuncusu Richa Chadha ile Instagram'da “Hai toh hai” diyerek bir selfie paylaştığında doğruladılar. Richa Chadha ve Ali Fazal 2020 yılında evlendiler ve 2 yıl sonra arkadaşları ve aileleriyle birlikte kutlama yaptılar.

Fukrey'in başrol oyuncuları Richa Chadha ve Ali Fazal da Fukrey Returns'te ekran alanını paylaştı. Ayrıca Netflix dizisi Call My Agent: Bollywood'da da genişletilmiş kamera rolleri vardı.