“Bunlar Beni Rahatsız Etmiyor”

SuGiBi

New member
Kajol bu görseli paylaştı. (nezaket: Kajol)

Delhi:

Tanishaa Mukerji görüldü Jhalak Dikhhla Jaa 11 Geçen yıl The Indian Express'e verdiği röportajda ablası Kajol'la benzeştiğini açıkladı. Kajol beyazperdenin yanı sıra OTT platformunda da oyunculuğunu yenilerken Tanishaa Mukerji filmlerde pek başarılı olamadı. Kariyerinin başlangıcından bu yana takipçilerinin sürekli yaptığı karşılaştırmalardan bahseden Tanishaa, “Bunlar beni rahatsız etmiyor. Kız kardeşime ve kendime bakıp karşılaştırma yapamıyorum. Hatta kendimi başkalarıyla kıyaslamıyorum bile.” aktörler, neden kendimi kız kardeşimle karşılaştıracağım? Her oyuncunun ve yıldızın kendi yolculuğu vardır, buna inanıyorum. Ve evet, kariyerim kız kardeşim kadar iyi değildi ama o 16 yaşındayken başladı.”

Tanishaa şunları ekledi: “Sektörde olduğu için çok fazla ayrıcalığa sahip oldum. Bana ihtiyacım olanı verdiği için kariyerine teşekkür ediyorum. Günün sonunda çok rahat bir kariyerim oldu. Çalışmak zorunda değildim. Yani Bu açıdan asla kıyaslama yapmıyorum, bence dünya karşılaştırmayı seviyor, ben o alanda yaşamıyorum.”

Geçen yıl Tanishaa program hakkında bir yorum yapmıştı Jhalak Dikhhla Jaa 11 bu da ivme kazandı. Programda kız kardeşi Kajol ve kayınbiraderi Ajay Devgn'in yıldız olmasına rağmen kendisinin bir “yıldız” olmadığını söyledi. The Indian Express'teki yorumuna Kajol'un tepkisi sorulduğunda Tanisha, “Çok güçlü bir ilişki paylaşıyoruz, bir duygu var… Bakın, Kajol söylediğim her şeyin ardındaki niyeti anlıyor ve eminim ki o da bundan gurur duymaktadır” Dürüst ve gerçek olduğum için bana annemiz tarafından öğretilen şey budur, her zaman.”

Şunları ekledi, “Sahnede söylediklerime inanıyorum. Bu insanlar gerçekten harika kişilikler olduğundan kendim için büyük bir standart belirledim. Başkalarını bilmem ama sırf bu yüzden kendime yıldız diyemem. Birkaç şeyi başardım. Bunu ancak onların sahip olduğu sevgi, iyi niyet ve çalışma düzeyine yaklaştığımı hissettiğimde yapardım. Bu benim için yıldızlıktır ve onlara bakarım. Ama bu onayı aynı kardeşlikten birinden aldığım için çok duygulandım.”

Tanishaa Mukerji filmlerde ilk kez sahneye çıktı Şşşşşş… Neal 'n' Nikki, Tango Charlie, Tum Milo Toh Sahi, Code Name Abdul gibi filmlerde rol aldı.. Tanishaa da katıldı Büyük Patron 7 ve birinciliğe yükseldi. O da yer aldı Korku Faktörü: Khatron Ke Khiladi 7.