“Burada olacağımı hiç düşünmezdim…”

SuGiBi

New member
Deepika ve Team Kalki 2898 AD ön sürüm etkinliğinde

Delhi:

Bollywood süperstarları Deepika Padukone, Amitabh Bachchan, Prabhas ve Kamal Haasan, gelecek filmlerinin yayın öncesi etkinliğini kutladılarKalki MS 2898. Etkinlikte Amitabh Bachchan, filmin ilk biletini yapımcıdan satın alarak rol arkadaşı Kamal Haasan'a hediye etti. Kamal Haasan'ı sahneye davet eden Amitabh Bachchan, “Bunu meslektaşım, sevgili dostum, kardeşim Kamal Haasan'a vereceğim.” Yanıt olarak Kamal Haasan, gişe rekorları kıran Sholay filmini izlemek için üç hafta beklediğini hatırlattı. Şaka yollu bir şekilde bunun kırk ila elli yıl önce Sholay'ın serbest bırakılması sırasında gerçekleşmesini dilediğini söyledi. “İzlemek için üç hafta bekledim. Burada Bay Amitabh Bachchan'dan ilk gün ilk gösteri biletini alacağımı hiç düşünmezdim. O zamanlar film teknisyeniydim, şimdi ise oyuncuyum. Hiçbir şey değişmedi” dedi etkinlikte Kamal Haasan.

Deepika Padukone, Prabhas ve Amitabh Bachchan siyah kıyafetler giymişlerdi. Deepika Padukone boyundan bağlamalı siyah elbisesiyle muhteşem görünüyordu. Prabhas siyah tişörtün içinde şık görünüyordu. Amitabh Bachchan çizgili bir ceketi salladı. Kamal Haasan bej renkli bir ceket giyiyordu. Etkinlikten fotoğraflara buradan göz atabilirsiniz:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

ICYMI'nin fragmanı Kalki MS 2898 geçen hafta yayınlandı. Fragmanı paylaşan Prabhas, “Gelecek Açıklandı… #Kalki2898AD Fragmanı Geldi! 27 Haziran 2024'te sinemalarda görüşmek üzere.” diye yazdı. Bir göz at:

Filmin teaser'ı geçen yıl San Diego Comic-Con'da (SDCC) yayınlandı. Kalki MS 2898 Yönetmenliğini 2018 yılında Ulusal Ödül kazanan biyografik drama Mahanati'yi yönetmesiyle tanınan Nag Ashwin üstleniyor. Film, Deepika Padukone ve Prabhas'ın ilk ortak projesi olma özelliğini taşıyor; aktris ve Amitabh Bachchan ise daha önce 2015 yapımı Piku filminde birlikte rol almışlardı.