“Buraya Gelmek İçin Ateşten Geçtim”

SuGiBi

New member
Samantha Ruth Prabhu tarafından Instagram'da paylaşılan görsel. (SamanthaRuthPrabhu'nun izniyle)

Delhi:

Samantha Ruth Prabhu, Elle India ile yaptığı bir röportajda Naga Chaitanya'dan boşandıktan ve miyozit teşhisi konulduktan sonraki hayatından bahsetti. Kushi oyuncusu, kendisini daha güçlü hale getirdikleri için deneyimlerinden hiçbirini değiştirmeyeceğini belirtti. Oyuncu ayrıca, kişisel bir kriz geçirdiği son üç yılda maneviyatta teselli bulduğunu açıkladı. Elle India ile konuşan Samantha, “Hepimiz hayatlarımızdaki belirli şeyleri değiştirebilmeyi dileriz ve bazen yaşadıklarımı yaşamam gerekip gerekmediğini merak ediyorum. Ama geriye dönüp baktığımda, başka türlü olmasını istemezdim.” dedi.

Devam etti, “Bir süre önce bunu arkadaşımla tartışıyordum ve son üç yılın yaşanmasını istemediğimi hep düşündüm, ancak şimdi hayatın size ne getirirse getirsin bununla başa çıkmanız gerektiğini hissediyorum. Ve bundan çıktığınız sürece, kazanmışsınız demektir. Kendimi her zamankinden daha güçlü ve köklü hissediyorum. Bunun nedeni buraya gelmek için ateşten geçmem. Buna ruhsal uyanış deyin.”

Samantha ekledi, “Günümüz dünyasında, her zamankinden daha fazla maneviyata ihtiyacınız var çünkü çok fazla acı ve hastalık var. Maneviyatın en iyi arkadaşınız ve bitmeyen bir güç kaynağı olabileceğine inanıyorum.”

Samantha Ruth Prabhu yakın zamanda bir etkinlik için gelinliğini yeniden tasarladı. Yeniden tasarlanan kıyafet hakkında konuşan Samantha Ruth Prabhu, “Aslen iyi arkadaşım Kresha Bajaj tarafından tasarlanan ve bu şekilde yeniden tasarlanan bu elbise, çeşitli duyguları harekete geçiriyor. Bu elbise her zaman özeldi, ancak şimdi çok daha fazlasını simgeliyor. Genellikle değerli eşyalarımıza, gerçek değerlerini fark etmek yerine, belirli fikirler veya kavramlar yükleme eğilimindeyiz ve bu da genellikle ilk algılarımızı aşar. Çeşitli anlamlar ve amaçlar taşıyabilir ve sürdürülebilirliğin özünü örneklendirebilir: Eşyalarımızın değerini, fikirlerimizi geleneksel tanımlarının ötesinde anlamak.” Buradaki gönderiye bir göz atın:

Çalışma açısından, oyuncu en son Vijay Deverakonda ile birlikte rol aldığı Kushi filminde görüldü. Samantha Ruth Prabhu daha sonra Varun Dhawan ile birlikte Citadel: Honey Bunny filminde görülecek. Citadel'in Hint versiyonu Raj ve DK tarafından yönetildi.