Buse Varol’un Selçuk Tektaş paylaşımıyla yürekleri yaktı: Çok özlüyoruz

Aslıhan

Active member
Eşi Alişan’ın ağabeyi olan Selçuk Tektaş’ın vefatından daha sonra Buse Varol, toplumsal medya hesabından gerisi sıra duygusal iletiler yayınladı. Hislerini söz eden Buse Varol’dan 2 gün daha sonra bir paylaşım daha geldi. Paylaşım milyonları ağlattı.

Genç yaşta koronavirüs niçiniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş’ın acısı milyonları ağlatmıştı. Aile üyelerini sarsan vefat haberi daha sonrası Alişan’ın eşi Buse Varol’un paylaşımları ve notları ise yürekleri yaktı. Taziye daha sonrası hislerini tabir eden Varol, 2 gün daha sonra yaptığı paylaşımla bir sefer daha takipçilerini duygulandırdı.

BUSE VAROL’UN DAHA EVVELKİ PAYLAŞIMLARI

Alişan’ın eşi kayını Selçuk Tektaş’ın vefatı üzerine yaptığı paylaşımlarla takipçilerini ağlatmıştı. Geride iki kız çocuğu bırakan Selçuk Tektaş’ın ailesini bir an bile yalnız bırakmayan Varol, taziye uzunluğu çocuklarla şahsen ilgilendiği öğrenildi.

Buse Varol’da eşi Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’a olan vedasına duygusal kelamlara yer vererek yaptı. Varol paylaşımına şu sözlerle başladı:

“Seni daima bu biçimde gülen yüzünle hatırlayacam canım Selçuğum Daha birlikte yapacagimiz cok sey vardi 1 ay evvel konuşmuştuk temmuzun 20nde 21nde gidecegimiz yeri konusmustuk olmadi be selcugum, burak ammosunu cok ozleyecek seni hic unutmayacak.. en son gun gordum ya seni iyiki sana seni sevdigimi soyleme bahtı verdi Allah bana.Bu dünyadaki tanidigim en âlâ insan sendin. Hic kalbimi kirmadin, daima senin yerin farklı yengoş kederin. Senin de kalbimdeki yerin epey buyuk ve hic kapanmayacak.ömür uzunluğu bu acı içimizde.. iyiki kardeş oldun bana, iyiki çocuklarımın amcası sen oldun..”