Cadılar Bayramı Bitti Ama Priyanka Chopra'nın Kızı Malti Marie Hala Bir “Gökkuşağı Hayaleti”. Görevini ciddiye aldı

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Priyanka Chopra'nın yapımında küçük bir komedyen olabilir. Kale Yıldız geçtiğimiz günlerde iki yaşındaki kızı Malti Marie ile olan hayatından kesitler paylaştı. Fotoğraflar arasında selfie'ler, çiçek resimleri, bazı erken Noel ışıkları ve makyaj öncesi cilt bakımı rutininin bir klibi vardı. Öne çıkanlardan biri, Malti Marie'nin yüzünde gökkuşağı rengi tek boynuzlu at battaniyesiyle dolaşırken çekilmiş sevimli bir fotoğrafıydı. Eğlence bununla bitmedi. Priyanka, güldüğü bir fotoğrafla devam etti ve şunu ekledi: “Kızım çok komik!” Ayrıca Malti'nin yerde oturup Minnie Mouse peluş oyuncaklarıyla oynadığı bir fotoğrafını da paylaştı ve buna esprili bir şekilde “Ben ağlamıyorum… sen ağlıyorsun.” yazdı. Başlıkta şöyle yazıyordu: “Geçen hafta… 1: cazibe tokatladığında 2: ah, merhaba leğen kemikleri seni bir süredir görmüyordu 3: neredeyse o zaman geldi 4: makyaja başlamadan önce cilt hazırlığı 5: çok güzel 6: “Ben bir gökkuşağı hayaletiyim” – MM 7: Kızım komik! 8: Diana'nın gözleri.. 9: “Ailem, herkesi yakaladım” Ben ağlamıyorum.. sen ağlıyorsun.”

Bu ayın başlarında Chopra-Jonas ailesi Diwali'yi birlikte kutladı. Resimlerde Malti Marie'nin çiçek işlemeli güzel bir sari takımı giydiği görülüyor. Priyanka, kutlamaya ait bir dizi fotoğraf paylaştı ve kutlamayı “mükemmel bir Diwaloween” olarak nitelendirdi.

Geçen ay Priyanka, Londra'da eşi ve şarkıcı Nick Jonas'la birlikte Karwa Chauth'undan kısa görüntüler paylaşmıştı. İlk fotoğrafta Priyanka su yudumlarken, Nick ona bir bardak tutuyor. Ayrıca pooja thaalis'lerini tutarken aktrisin annesi Madhu Chopra ile Haber görüşmesi üzerinden bağlantı kurdular. Başka bir fotoğrafta Priyanka kanepede oturuyor ve üzerinde Nick'in adının yazılı olduğu bir notu okurken gülümsüyor. Ayrıca avucunda bir kalp motifinin yanı sıra Nick'in doğum gününü ve 3 sayısını gösteren minimal mehendi tasarımına da bir göz attı. Son fotoğrafta hem Priyanka hem de Nick yürekten gülümserken görülüyor. Priyanka'nın paylaşımına 1999 yapımı Hum Dil De Chuke Sanam filminden Chand Chupa Badal Mein adlı romantik şarkı eşlik etti.

Bordo eşofman ve kırmızı dupatta giyen Priyanka, şenlikli görünümünü geleneksel küpeler, bilezikler ve sindoor ile tamamladı. Gönderisinde “Karwa Chauth'unuz kutlu olsun” diledi ve esprili bir şekilde şunu kaydetti: “Ve evet, ben de film gibiyim.” Konumu Londra, Birleşik Krallık olarak etiketledi.

Çalışma cephesinde Priyanka, Citadel'in 2. sezonunun çekimlerini yapıyor ve ayrıca John Cena ve Idris Elba ile birlikte Heads of State'de rol alacak. Ayrıca Frank E Flowers'ın yönettiği The Bluff'ta da rol alacak ve burada ailesini 19. yüzyıl Karayipleri'ndeki geçmişinden koruyan eski bir kadın korsanı canlandıracak.