Cannes’da Grindelwald, Grindelwald ile Buluştu. İnternet Taraf Seçmeyecek. Johnny Depp-Mads Mikkelsen Pic bakın

SuGiBi

New member
Mads Mikkelsen, Johnny Depp’le birlikte. (nezaket: theofficialmads)

Yeni Delhi:

Johnny Depp’in yerini Gellert Grindelwald’a bırakan Mads Mikkelsen… Harry Potter franchising vermek Fantastik Canavarlarbu yıl Cannes Film Festivali’nde Johnny Depp’in filminin gösterimine katıldı. Jeanne Du Barry, bu yılki Cannes Film Festivali’nin açılışını yaptı. Mads Mikkelsen, Facebook profilinde gösterimden Johnny Depp ile birbirlerini selamlarken görülebilecekleri bir fotoğraf paylaştı. Gönderiye, fantastik film dizisinde canlandırdıkları karaktere atıfta bulunarak “Grindelwald ve Grindelwald” yazdı. Fantastik Canavarlar.

Hayranlar, gönderiyi gördükten sonra toplu bir erime yaşadı. Bir yorumda “Bu an için yaşadım” yazıyordu. Bir diğeri ekledi, “İki Grindelwald’ın buluşması… gerçekten büyülü.” İnternet hiç taraf seçmeyecekti. Bir diğeri, “Fantastik Grindewald’lar ve Oyuncularını Nerede Bulunurlar?” diye ekledi. Taraf tutmak yok – “İkisi de iyi Grindlewalds”, diye yazdı başka bir hayran. Benzer düşünceler yankılandı – “İkisi de Grindelwald olmak harika,” Müthiş! Bu sınıf eylemidir”, bazı yorumları okuyun. Ve biraz daha – “Bunu görmek hoşuma gitti. İkiniz de harika aktörlersiniz.” İşte bir başkası, “Ne harika bir resim.” Bu başlık, İnternet’in hissini özetliyor – “İki oyuncuyu da, her ikisinin de portrelerini seven ama yine de her şeyin gidişatına üzülen biri olarak… II beğenmek.”

Buradaki gönderiye bakın:

2020’de Johnny Depp, kendisini “karısını döven” olarak tanımlayan İngiliz tabloid The Sun aleyhine açılan iftira davasını kaybetti. Oyuncu görevden alındı Harry Potter franchising vermek Fantastik Canavarlar kısa süre sonra ve Mads Mikkelsen devraldı. 2020’de Johnny Depp, Harry Potter serisinin yan ürünü Fantastic Beasts’teki Gellert Grindelwald rolünden Warner Bros’un isteği üzerine istifa etmeyi kabul ettiğini açıklamıştı. “Bu talebe saygı duydum ve kabul ettim” diye yazmıştı. Instagram gönderisinde.

Geçen yıl, bir jüri eski eşi Amber Heard’e karşı açılan bir hakaret davasında Johnny Depp’in lehine karar verdi. Jeanne Du Barry duruşmadan sonraki ilk filmidir.