bencede
Active member
Çatlak Patates Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Not: kajun baharatı eklemek büsbütün size bağlı fakat fazlaca lezzetli ve hoş bir tat veriyor.
Pişirdikten daha sonra yerken kabuğunu çıkarma da zorlanırsanız haşlandıktan daha sonra kabuğunu dilerseniz soyabilirsiniz.
Çatlak Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 6 adet küçük haşlanmalık patates
- Kekik
- Pulbiber
- Kajun baharatı
- Tuz
- Zeytinyağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle patateslerimizi güzelce yıkayalım.
- Akabinde derin bir tencereye alıp haşlayalım.
- Haşlanan patateslerimizi fırına atacağımız kabımıza yerleştirip bir bardak altının yardımı ile bir kere bastıralım.
- çabucak sonrasında üstüne tuzunu, baharatlarını ve zeytinyağını gezdirip evvelinde ısıttığımız 200 derece fırında üstü kızarana kadar pişirelim.
Not: kajun baharatı eklemek büsbütün size bağlı fakat fazlaca lezzetli ve hoş bir tat veriyor.
Pişirdikten daha sonra yerken kabuğunu çıkarma da zorlanırsanız haşlandıktan daha sonra kabuğunu dilerseniz soyabilirsiniz.
Çatlak Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı