Chunky Panday, Ananya Panday'ın Call Me Bae dizisini 3 gün boyunca izlemediğini açıkladı. İşte Nedeni

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Ananya Panday ile ekran alanını paylaşan Chunky Panday Ligeryakın zamanda kendisinin ve kızının film seçimlerinin her zaman örtüşmediğinden bahsetti. Chunky Panday kendisini “eski kafalı” olarak nitelendirdi ve Ananya Panday'in dizisini izlemediğini açıkladı Beni ara Bae serbest bırakıldığında üç gün boyunca.

Başlangıçta programdan kaçınmasının nedenini paylaşan Chunky Panday, News 18'e şunları söyledi: “Bana Bae de bana göre bir gösteri değildi. Aslında üç gün boyunca izlemedim. Ama taktıktan ve ilk üç bölümü izledikten sonra art arda izledim. Çok iyi olduğunu düşündüm! Bütün sezonu iki kere izledim. Gerçekten çok eğlendim.”

Chunky Panday, aynı röportajda Ananya'nın filmlerle ilgili tavsiyelerine kulak asmadığını söyledi. Liger fiyasko.

“Ben eski kafalıyım ve kahramanların şarkılarını söylemesi, dans etmesi ve erkek başrolün dövüşmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama o farklı düşünüyor. Ama sanırım onun düşünce süreci Z kuşağına çok benziyor. Dedikleri gibi Umarım o haklıdır ve şu ana kadar da haklıydı” diye Ananya'nın film seçimleri hakkında Chunky Panday söyledi.

Chunky Panday ayrıca film işinin hiçbir formülün işe yaramadığı riskli bir meslek olduğunu da itiraf etti.

“Gururlu bir babayım ama aynı zamanda da çok gergin bir babayım. Gerginim çünkü kafanızı dik tutmanın ve her farklı şey yaptığınızda kabul edilmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum.

News 18'le şunları paylaştı: “Her zaman bir şans ve bir kayıp olur. Ananya ile çok fazla anlaşmazlığımız var. Onun belirli türde filmler yapması gerektiğini düşünüyorum ama o başka bir şey yapmak istiyor.”

Ananya Panday iş açısından mutlu bir 2024 geçirdi. Amazon Prime orijinalinin bir parçasıydı Beni ara BaeNetflix filmi CTRL. Ananya, bu dizilerde Z kuşağı kızlarını mükemmel bir şekilde canlandırdığı için övgü aldı.