Çılgın Viral: Priyanka Chopra ve ChatGPT

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Priyanka Chopra kısa süre önce popüler yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'ye olan sevgisini sosyal medyada eğlenceli ve eğlenceli bir şekilde dile getirdi. Aktris, Instagram hikayelerinde bir dizi meme paylaştı ancak ChatGPT'yi içeren özel bir meme dikkatimizi çekti. Meme, Salman Khan'ın 1989 yapımı ikonik filmi Maine Pyar Kiya'nın şarkının yer aldığı bir sahnesinden ilham aldı. Mere Rang Mein Rangne Wali. Klipte Salman Khan, oyuncu Bhagyashree'yi sevgiyle tutuyor ve “Mere sawaalon ka… jawaab do” (sorularıma cevap verin) cümlesini söylüyor. Meme esprili bir şekilde ChatGPT'yi Bhagyashree rolüne yerleştirdi; Salman “beni” temsil ederken ChatGPT ise “ChatGPT” olarak etiketlendi.

Priyanka, memenin yanı sıra, tasvir edilen etkileşimle mizahi bir şekilde ilgili olan “Aynı Tamam Gn” yazdı ve kendisinin de ChatGPT soruları sorarken ve karşılığında hızlı yanıtlar alırken bulduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz hafta Priyanka Chopra, iki yaşındaki kızı Malti Marie ile hayatından kesitler paylaştı. Fotoğraflar arasında selfie'ler, çiçek resimleri, bazı erken Noel ışıkları ve makyaj öncesi cilt bakımı rutininin bir klibi vardı. Öne çıkanlardan biri, Malti Marie'nin yüzünde gökkuşağı rengi tek boynuzlu at battaniyesiyle dolaşırken çekilmiş sevimli bir fotoğrafıydı. Eğlence bununla bitmedi.

Priyanka, güldüğü bir fotoğrafla devam etti ve şunu ekledi: “Kızım çok komik!” Ayrıca Malti'nin yerde oturup Minnie Mouse peluş oyuncaklarıyla oynadığı bir fotoğrafını da paylaştı ve buna esprili bir şekilde “Ben ağlamıyorum… sen ağlıyorsun.” yazdı. Başlıkta şöyle yazıyordu: “Geçen hafta… 1: cazibe tokatladığında 2: ah, merhaba leğen kemikleri seni bir süredir görmedik 3: neredeyse o zaman geldi 4: makyaja başlamadan önce cilt hazırlığı 5: çok güzel 6: “Ben bir gökkuşağı hayaletiyim” – MM 7: Kızım komik! 8: Diana'nın gözleri.. 9: “Ailem, herkesi yakaladım” Ben ağlamıyorum.. sen ağlıyorsun.”

Bu ayın başlarında Chopra-Jonas ailesi Diwali'yi birlikte kutladı. Resimlerde Malti Marie'nin çiçek işlemeli güzel bir sari takımı giydiği görülüyor. Priyanka, kutlamaya ait bir dizi fotoğraf paylaştı ve kutlamayı “mükemmel bir Diwaloween” olarak nitelendirdi.

Çalışma cephesinde Priyanka, Citadel'in 2. sezonunun çekimlerini yapıyor ve ayrıca John Cena ve Idris Elba ile birlikte Heads of State'de rol alacak. Ayrıca Frank E Flowers'ın yönettiği The Bluff'ta da rol alacak ve burada ailesini 19. yüzyıl Karayipleri'ndeki geçmişinden koruyan eski bir kadın korsanı canlandıracak.