“Çok Şey Öğrenmek Zorundaydım”

SuGiBi

New member
Nick Jonas bu görseli paylaştı. (nezaket: Nickjonas)

Yeni Delhi:

Priyanka Chopra yakın zamanda kocası Nick Jonas ile arasındaki kültürel zıtlıkları araştırdı ve altı yıllık evlilikten sonra nasıl uyumlu bir denge bulduklarını vurguladı. Priyanka Chopra, kendisinin ve Nick Jonas'ın geniş ailelerden gelmelerine rağmen, yetiştirilme tarzlarının kültürel etkiler açısından belirgin şekilde farklı olduğunu ve bu durumun uyum sağlama ve birbirlerinin geçmişlerini anlama sürecini gerektirdiğini paylaştı. Read the Room podcast'inde yapılan bir sohbet sırasında Priyanka, birbirlerinin ülkelerine olan karşılıklı takdirlerinden ve birbirlerinin kültürlerini özümsemeye hazır olduklarından bahsetti.

Priyanka daha sonra kendisi gibi Hintli bir ailenin nasıl “birbirlerinin cümleleri üzerinden konuştuğunu” ancak Nick'in ailesinde durumun böyle olmadığını paylaştı. Bu tür şeyleri öğrenmenin kendisi için “gerçekten zor” olduğunu belirtti. “Cümlenizi bitirmeden ne söylediğinizi biliyorum o yüzden size anlatacağım. Biz kültürel olarak böyleyiz.”

Priyanka ekledi, “Biz de 'Haydi gidelim!' diyoruz. Yüksek sesle konuşuyoruz ve herkes birbirinin yerine konuşuyor. Bu yüzden Nick için insanların sözünü kesmeyi öğrenmesi gerekiyordu, herkesin yerine konuşmayı öğrenmesi gerekiyordu. O 'Evet, bunu söylüyorum!' gibi. Beklemeyi öğrenmem gerekiyordu, birinin cümlesini bitirmesine izin verdim. 'Ne dediğini biliyorum ama bitirmeni bekleyeceğim' derim.

Her ikisinin de yaptığı ayarlamaları detaylandırarak birinin konuşmasını bitirmesini sabırla beklemeyi öğrenmenin kendi zorluğunu ortaya koydu. Öte yandan Priyanka ile evlenmeden önce Hindistan'la sınırlı bir teması olan Nick, o zamandan beri ülkeye birçok ziyarette bulundu. Geçtiğimiz günlerde Priyanka ve onun geniş ailesiyle birlikte Holi şenliklerine katılmak için Hindistan'daki kalışını birkaç hafta uzattı.

Priyanka ve Nick 2018'de evlendiler. 2022'de kızları Malti Marie Chopra Jonas'ı dünyaya getirdiler.