Cyrus Broacha, Salman Khan’a “Fiziksel Olarak Bitirdim Efendim” Diyor, Bırakması İçin Yalvarıyor

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: officialjiocinema)

Büyük Patron OTT hiçbir şekilde yarışmak için kolay bir realite şovu değil ve ikonik TV kişiliği ve komedyen Cyrus Broacha bunu zor yoldan öğreniyor gibi görünüyor. en geç Hafta Sonu Ka Vaar Bölümde, gösteriden çıkması için Salman Khan’a yalvarırken görülüyor. Cyrus’tan talep, Salman Khan’ın gösterinin iki hafta daha uzatıldığını açıklamasının ardından geldi. Bunu duyan Cyrus, süperstardan onu terk etmesine izin vermesini ister. Büyük Patron OTT ev. Salman Khan’a “Efendim uyuyamadım. Gece üç saattir uyuyorum, sonra uyanıyorum ve spor yapıyorum ve tamamen bitirdim. Dayanamıyorum, baş edemiyorum” diyor. artık onunla.”

Salman Khan bunu duyunca onu sakinleştirmeye çalışır ve şöyle açıklar: “Cyrus, evde bütün ulusun seni sevdiğini biliyor musun? Evet, senin için üzgünüm.”

Buna Cyrus Broacha, “Aman Tanrım, buna gerçekten daha fazla dayanamıyorum. Fiziksel olarak bitirdim efendim. Vücudum kilo verdi. Sen konuşurken ben bir süre sonra dinlemiyorum bile. Şeker hastalığım yanlış yöne gitmeye başlamıştı. Beni bırakmalarına izin vermeye başlıyorum. Artık katkıda bulunmuyorum bile, şimdi burada ölü bir ruh oldum.

Salman Khan, moralini yükseltmek için Cyrus Broacha’nın sık sık birlikte çalıştığı aktör-sunucu Kunal Vijayakar’ı da sahnede karşıladı. Kunal, Cyrus’a eski canlı halini hatırlatır ve ona hayranlarının onu sevdiğini söyler.

Ancak Cyrus, Kunal’dan gösteriden ayrılmasına yardım etmesini ister. Salman Khan, Cyrus Brocha’dan bir nasihatle ayrılıyor, “Cyrus’un daha 4-5 hafta olduğunu biliyorum ve tüm ülke seni izliyor. Dinle kardeşim, seni çıkaramam. Seni çıkarırsam, o zaman başka birini bulmam gerekir. İnsanlara da.Sözleşmeye aykırıdır ve diğer şey bunu sizin işiniz olarak kabul etmenizdir.Sözleşmeyi imzaladınız diye kanalın bile sizi işin içinden çıkarabileceğini düşünmüyorum.Böyle olmuyor iş gösteri kaprislerine ve hayallerine göre çalışmıyor.”

Büyük Patron OTT 2 24*7’de Jio Cinema’da yayınlanabilir.