“Daha Fazla Heyecanlı ve Heyecanlı Olamazdım”

SuGiBi

New member
Kalki’nin paylaştığı resim.(Nezaket: kalkikanmani )

Bombay (Maharaştra):

Yapımcıları Cennette yapılmış Perşembe günü ilk sezonun heyecan verici bir özet Habersunu yayınladı. Dizinin başrol oyuncusu Kalki, gelecek sezon için duyduğu heyecanı paylaştı.

Instagram’da Zoya Akhtar, Kalki’nin büyüleyici seslendirmesinin eşlik ettiği bir Haber yayınladı.

Özet Habersu, ilk sezonu sona erdiren şüpheli uçurum askısını çevreleyen entrikayı yoğunlaştırarak hayranları cevaplar için can atıyor. Made in Heaven’ın ilk sezonu, Tara’nın (Sobhita Dhulipala) kocası Adil (Jim Sarbh) ile en yakın arkadaşı Faiza (Kalki Koechlin) arasındaki ilişkiyi öğrenmesiyle sona ererken, hayatları kritik bir yol ayrımındaydı. Artık hayranlar hayatlarının nasıl gelişeceğini merak ediyor.

Cennette yapılmış Muazzam bir popülerlik ve eleştirel beğeni toplayan 1. Sezon, zorlayıcı hikaye anlatımı, incelikli karakterleri ve düşündürücü temalarıyla izleyicileri büyüledi.

Zoya Akhtar ve Reema Kagti tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonunun resmi çıkış tarihi hala bekleniyor.

Gösteri, OTT platformu Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Heyecanını dile getiren Kalki, yaptığı açıklamada, “Bir aktör olarak, Made in Heaven’ın 1. sezonunun izleyicilerde nasıl yankı bulduğunu ve bu kadar popüler ve eleştirmenlerce beğenilen bir dizi haline geldiğini görmek inanılmaz derecede sevindirici. Taraftarlardan gelen yoğun tepki iç açıcı oldu. İkinci sezona doğru ilerlerken, daha heyecanlı ve heyecanlı olamazdım. Önümüzde inanılmaz bir yolculuk var ve tıpkı hayranlar gibi ben de bu karmaşık karakterlerin hayatlarının derinliklerine inmeyi ve önlerinde ne olduğunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Made In Heaven’ın sadık hayranlarını temin ederim ki 2. sezon daha görkemli ve büyüleyici bir deneyim olacak.”

Cennette yapılmış birçok sırrı ve yalanı açığa vuran büyük Hint düğünlerinin zemininde geleneğin modern özlemlerle itişip kakıştığı Delhi’deki iki düğün planlayıcısının hikayesi. Excel Entertainment tarafından üretilen şov, Zoya Akhtar ve Reema Kagti tarafından yaratıldı ve Alankrita Shrivastava ile birlikte yazıldı. Akhtar, Shrivastava, Nitya Mehra ve Prashant Nair, ilk sezonun dokuz bölümünün yönetmenleriydi.

()