Darsheel Safary, Çocukluğunda Dişleriyle “Alay Edildiğini” Açıkladı

SuGiBi

New member
Darsheel Safary bu görseli paylaştı. (nezaket: DarsheelSafary)

Yeni Delhi:

Son reklamında doğru sesi çıkaran Darsheel Safary Taare Zameen Par Rol arkadaşı Aamir Khan, Hindustan Times'a verdiği bir röportajda okulunda dişleri yüzünden zorbalığa uğradığını açıklamıştı. Ancak Taare Zameen Par'ın film teklifini getiren onun dişleri oldu. 2022 yılında Hindustan Times'a verdiği bir röportajda şöyle demişti: “Oyunculuk dışında kişisel hayatımda da böyle şeyler yaşadım. Boyumdan, dişlerimden ve her şeyden dolayı benimle dalga geçildi. Dişlerim 1 gibiydi. kilometre ötede. Her şeyin bir nedeni var. Bütün bunlar oldu ve sonra o dişler yüzünden filmi çektirdim. Benim bakış açım, öğrenilen bir şey olduğu yönünde. Bu şekilde etkilenmezsiniz.”

Aynı röportajda “Olağanüstü hassas bir çocuktum. Eskiden her şey canımı acıtırdı. Oyuncu olduğunuzda gürültüyü susturmanız gerekir ama hepsini değil. Neyin gerçek olup olmadığını bilmeniz gerekir.” . 'Darsheel tembellik ediyor' derlerse bu doğrudur ve bunun üzerinde çalışmam gerekir. Ama 'Darsheel oyunculuğu sevmez' derlerse bu doğru değildir.”

Darsheel ve Aamir Khan yakın zamanda bir enerji içeceği reklamında rol aldılar. Reklamda Darsheel, Aamir Khan'ın canlandırdığı “dadu” sayesinde zaman yolculuğunun tadını çıkarırken görülüyor. Reklamı paylaşan Darsheel, “Zaman içinde bir maceraya çıkan #AamirKhan'a katılın.” diye yazdı. Bir göz at:

Yakın zamanda Aamir Khan'ın kızı Ira'nın Mumbai'deki düğün resepsiyonunda Taare Zameen Par toplantısı gerçekleşti. Filmde Darsheel'in annesini canlandıran Tisca Chopra, Instagram'da Darsheel'le fotoğraflarını paylaşarak “15 yıl sonra neler olacağını görmek için kaydırın” yazdı. Bir göz at:

Darsheel Safary, Aamir Khan'ın 2007 yapımı hit filmi Taare Zameen Par'da disleksik bir öğrenci rolünü oynamasıyla tanınıyor. Daha sonra Bumm Bumm Bole, Zokkomon ve Midnight's Children gibi filmlerde rol aldı.