Darsheel Safary ve Ekran Annesi Tisca Chopra, Ira Khan'ın Resepsiyonunda

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: tiscaofficial)

Yeni Delhi:

Cumartesi gecesi Ira Khan'ın düğün resepsiyonunda yıldızlarla dolu bir olay yaşandı ve film endüstrisindeki en büyük isimler eğlencenin bir parçası olmak için tek bir çatı altında toplandı. Konuk listesinden bahsetmişken, elbette Aamir Khan'ın en sevdiği öğrencisi de vardı. Evet, bunun hakkında konuşuyoruz Taare Zameen Par'ın Ishaan Awasthi diğer adıyla Darsheel Safary. Genç oyuncu, etkinlikte mavi ceket ve ona uygun pantolonla görüldü. Aktörün resepsiyon gecesinden bir başka fotoğrafı da oyuncu Tisca Chopra tarafından feed'inde paylaşıldı. Taare Zameen Par'da Aamir Khan'la birlikte rol alan Tisca, resepsiyon partisini kaçırmadı ve muhteşem bir sari ile katıldı. Partiden bir gün sonra Tisca Chopra geceden bazı fotoğraflar paylaştı. Ancak bizim favorimiz, Ishaan'ın ekrandaki annesi AKA Darsheel Safary ve Tisca Chopra ile birlikte yer aldığı üçüncü kare. Tisca, fotoğrafa “15 yıl sonra neler olacağını görmek için kaydırın” başlığını koydu. Darsheel, yorum bölümüne kalp emojisi bırakan ilk kişilerden biriydi. Bilmeyenler için Tisca Chopra Darsheel'in annesini canlandırmıştı. Taare Zameen Par.

Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Aamir Khan'ın en sevdiği öğrencisi düğün partisine böyle katıldı.

Geçtiğimiz yıl The Indian Express'e verdiği röportajda Darsheel Safary, sektördeki varlığıyla ilgili yanlış anlaşılmalardan bahsetmişti. 26 yaşındaki oyuncu, “Önce eğitimimi tamamlayıp sonra tiyatroya geçmeye karar verdiğimde birçok kişi oyunculuğu bıraktığımı düşündü. Sinema sektörünü bıraktığımı sandılar. Kendime odaklandığımı pek kimse bilmiyordu. becerilerim ve kendim üzerinde çok çalışmam. Dürüst olmak gerekirse, hiçbir zaman kolay olmadı ve hiçbir şeyim de yoktu. Asla kısayol kullanmamaya karar verdim. Yıllarca tiyatroda çalıştıktan sonra, pandemi sırasında almak istediğime karar verdim. ekrana geri döndüm ve işte o zaman seçmelere başladım. Bu da hiç kolay olmadı, 100 seçmeden sadece birkaçını geçebilirdim. Ama güvenin bana, tüm testlerde elimden geleni yaptım.”

Darsheel Safary, Aamir Khan'ın 2007'deki hitindeki başrolüyle tanınıyor Taare Zameen Par, burada disleksik bir öğrenci rolünü oynadı. Daha sonra gibi filmlerde rol aldı. Bum Bum Bole, Zokkomon Ve Geceyarısı Çocukları.