Deepika Padukone’nin “Önce-Sonra” Gönderisi İnternetin Kalbini Ele Geçirdi

SuGiBi

New member
Deepika bu görseli paylaştı. (nezaket: deepikapadukone)

Yeni Delhi:

Deepika Padukone “rastgeleliğin kraliçesi”dir. Hayır, bunu biz söylemiyoruz ama bunlar onun son Instagram girişinden oldukça memnun olan hayranlarının sözleri. Ne de olsa on bir gün sonra ilk gönderisi. Cuma günü Deepika Padukone, bu yıl Mayıs ayında katıldığı Louis Vuitton Cruise 2024 Show’dan bazı eski fotoğraflar paylaştı. İlk fotoğraf, Louis Vuitton’un Paris Moda Haftası’nda Nicolas Ghesquiere’nin Sonbahar/Kış 2023-2024 hazır giyim sunumunda ön sırada oturduğunu gösteriyor. Sonraki iki fotoğrafta, otel lobisine benzeyen bir yerde çorap giymiş ve ayakkabısız dolaşırken görülüyor. Oyuncu paylaşımına “Önce (ileri simgesi) sonra” notunu düştü. Birkaç dakika içinde hayranlar, gönderisinin yorumlar bölümüne akın ederek ona “rastgeleliğin kraliçesi” adını verdiler. Bir başkası, fotoğraf albümüne atıfta bulunarak şöyle yazdı: “Rastgelelik zirvede.”

Bir hayran, “Hepiniz bu kadar gerçekçi olduğu için en tatlısısınız” derken, bir hayran “Çoraplarla yürümek… Bu benim kızım.”

Aktrisin hayranları onun rastgele paylaşımına bayılıyor, birinin yazdığı gibi: “Çok rastgelesin ve ben bunu seviyorum.”
Deepika Padukone’nin moda etkinliğinden fotoğraflarına buradan bakın:

Şimdi, Deepika Padukone’nin “ilk gemi yolculuğu gösterisinden” fotoğraflar paylaştığı Mayıs ayına geri dönelim. Siyah kürklü büyük boy bir ceket ve tabaklanmış çizmelerle çizgili bir elbise giymişti. “İlk Cruise Show’um ve daha mükemmel olamazdı…Martılar, batan güneş, ikonik Salk Enstitüsü ve Nicolas Ghesquiere’nin yaratıcı dehası! Beni bu kadar sevgi, sıcaklık ve cömertlikle aileye kabul ettiğiniz için teşekkürler Louis Vuitton. Gerçekten daha fazlasını isteyemezdim! Kalbim sevgi ve şükranla dolu,” diye yazdı oyuncu, OOTD’sinin resimlerini paylaşırken.

Çalışma açısından, Deepika Padukone bundan sonra Fighter’da Hrithik Roshan ve Anil Kapoor ile birlikte görülecek. Ayrıca Telugu’daki ilk filmi olan ve Amitabh Bachchan ve Prabhas’ın yer aldığı Project K de var.

Deepika en son Shah Rukh Khan ve John Abraham’ın başrollerini paylaştığı gişe rekorları kıran gerilim filmi Pathaan’da görüldü.