“Değişikliğin zaman aldığını hatırlatıyor” diyor Pavail Gulatie

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Thappad 28 Şubat 2020'de piyasaya sürülen şey, Taapsee Pannu ve Pavail Gulatie tarafından yönetilen güçlü bir mesajla desteklenen film. Film doğrudan Anubhav Sinha tarafından yapıldı.

Filmin cinsiyet normları, ilişkileri ve kadınlara dayatılan toplumsal kısıtlamalar ve beklentiler hakkında etkili yorumu, izleyicilerle uzak ve geniş bir akor vurdu.

Taapsee Pannu'nun güçlü diyalogu, 'Sirf Thappad Hai, Maar Sakta'nın yakınında parl 'hala çizgiyi çizmek ve zorla toplumsal normlardan kopmak için gereken en mükemmel bir örnektir.

GİBİ Thappad Saatleri piyasaya sürülmesinden 5 yıl sonra, Pavail Gulatie filme yansıdı ve bugün bile izleyicilerle nasıl yankılandığını vurguladı.

Pavail bir Instagram gönderisi koydu ve belirtti, “Thappad Benim için en heyecan verici yolculuk oldu ve sonsuza kadar besleyeceğim bir film. Bana kılık değiştirmiş bir nimet olarak geldi ve bunun olmasından mutluyum. “

Hey devam etti “ThappadFilm, hepsi bir tokatla ilgili ve birisini tokatlamak en güzel şey değil. Atışı doğru yapmak için yaklaşık 7 alım aldı ve Taapsee Pannu, sahneyi doğru açı ve doğru etkiye doğru yapmak için çok kararlıydı. Hala gerginlikle dolu olduğumu hatırlıyorum. Bir parti sahnesiydi ve herkesin var. Beni sakinleştirmek için bazı şeyleri yaptılar, ama sahne hassas ve duygusal olarak öfkeliydi. Ama spor salonunun dışarı çıkması gerektiği ortaya çıktı. Her yıldönümü Thappad Değişimin zaman aldığını hatırlatır, ancak sürekli olur. ”

Pavail Gulatie, Vikram Sabharwal'ın rolünü oynadı Thappad– Mutlu evli evin adamı kazandı. Hikaye, Vikram Sabharwal'ın tanıtımı tepki verildiğinde hayatı trajik bir dönüş yapan evli çiftin etrafında dönüyor.

Kızgın ve sinirli, üstünüyle bir tartışmaya girer. Heis karısı (Taapsee Pannu) onu sakinleştirmeye çalıştığında, Vikram onu herkese açık bir şekilde tokatlar. Film, kadınlardan toplumsal beklentiler yükü altında sıklıkla fark edilmeyen saygı, saygısızlık, ilişkilerin dinamikleri ve aile içi istismarını vurgulamaktadır.