Dereotlu Çıtır Ekmek

bencede

Active member
Dereotlu Çıtır Ekmek Tanımı İçin Materyaller

  • 1 ekmek ( bayat da olabilir )
Üzerine sürmek için;

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tutam dereotu
  • 1 diş sarımsak
İç gereç ;

  • Peynir
  • Maydanoz
Dereotlu Çıtır Ekmek Tanımı Yapılışı

  1. Tereyağını eritiyoruz.
  2. Sarımsak ve dereotunun da ekliyoruz.
  3. Ekmekleri dilimliyoruz. ( tam koparmaya da bilirsiniz )
  4. Ortalarına ve üzerine tereyağlı sostan sürüyoruz.
  5. İçine peynir ve maydanoz harcını koyuyoruz.
  6. 10 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
Bayat ekmeklerinizi değerlendirmeniz için hoş bir prosedür. Afiyet olsun. ????.
 
Üst