bencede
Active member
Dereotlu Omlet Düşü Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 4 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 3-4 sap dereotu
- 50 gram kaşar peyniri
- Tuz
- Kimyon
- Karabiber
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtalarımızı, ince ince kıydığımız dereotumuzu ,tuz ve baharatlarımızı bir kapta çırpıcı yardımı ile çırpıyoruz.
- Tavamızda erittiğimiz tereyağının üzerine omletimizi yayıyoruz.
- 2-3 dakika omletimiz toplanmaya başladığında kaşarlarımızı serpiyoruz ve omletimizi ikiye katlıyoruz.
- 1-2 dakika pişirdikten daha sonra sıcak sıcak servis ediyoruz. Afiyet olsun????.