“Diğer Tarafta Olduğum İçin Çok Şanslıyım”

SuGiBi

New member
Videodan bir karede Sushmita Sen. (nezaket: sushmitasen47)

Yeni Delhi:

Perşembe günü Sushmita Sen, birkaç gün önce kalp krizi geçirdiğini Instagram’da duyurduğunda biz dahil herkesi endişe içinde bıraktı. Oyuncu, babası Subir Şen ile fotoğrafını paylaşarak sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Şimdi, Sushmita Sen, bir Instagram canlı yayınında, “tüm bunları bu kadar acısız hale getirdikleri için” tüm doktorlara ve sağlık personeline teşekkür etti. Oyuncu, 3. sezon ile güçlü bir geri dönüş yapacağını da duyurdu. aarya 3 “Aarya 3 setlerine geri döneceğim, hepinize daha önce hiç olmadığı gibi bir 3. sezon vereceğim. Evet, yakında iyileşeceğim. Aarya setine geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Herkes kalbi ağzında oturacak.”

Düzenli sağlık kontrollerinin öneminden bahseden Sushmita Sen, “Pek çok genç kalp krizinden kurtulamıyor, bu yüzden kendinizi kontrol etmeye devam etmeniz çok önemli.”

Sushmita Sen, “ağır bir kalp krizi” geçirdiğini sözlerine ekledi. Ana arterinde “yüzde 95 tıkanıklık” vardı. Sağlıklı bir yaşam tarzının önemine dikkat çeken oyuncu, “Birçoğunuzun spor salonuna gitmeyi bırakıp ‘ona faydası olmadı’ diyeceğini biliyorum ama bu iyi değil. Bana yardımcı oldu. Çok büyük bir kalp krizinden kurtuldum. Ana arterde yüzde 95’lik bir tıkanıklık ile çok büyüktü. Aktif bir yaşam tarzı sürdürdüğüm için hayatta kaldım. Ne pahasına olursa olsun, bunun bir aşama olduğuna ve geçtiğine inanıyorum. Diğer tarafta olduğum için çok şanslıyım. İçime korku salmıyor, bunun yerine artık bir şeyi sabırsızlıkla bekleyeceğime dair bir vaat duygusuna sahibim.”

Sushmita Sen devam etti, “Kadınların kalp krizinin erkeklere özgü bir şey olmadığını anlamaları gerekiyor. Ayrıca korkulacak bir durum yok ama dikkatli olmakta fayda var. Hayata yeni bir şans verdiğinizde, ona saygı duyuyor ve dikkatli oluyorsunuz ve işte o zaman egzersiz yapmayı ve iradenizi daha da güçlendirmeyi öğreniyorsunuz.”

Videoyla birlikte Sushmita Sen, “Hepinize teşekkür ederim. Seni seviyorum. Dugga Dugga.”

Sushmita Sen, sağlığıyla ilgili haberi paylaştığı sırada, “Kalbinizi mutlu ve cesur tutun, en çok ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacak Shona” (Babam Subir Sen’den hikmetli sözler) yazdı. Birkaç gün önce kalp krizi geçirdim… Anjiyoplasti yapıldı… stent yerleştirildi… ve en önemlisi, kardiyoloğum ‘Benim büyük bir kalbim var’ sözünü yeniden doğruladı.”

Sushmita Sen’e acil şifalar diliyoruz.

Günün Öne Çıkan Videosu

Shraddha Kapoor Doğum Gününü Böyle Kutladı