Wildcard yarışmacısı Digvijay Rathee elendi Büyük Patron 18 Tahliye, 'Zaman Tanrısı' Shrutika Arjun'dan ev arkadaşlarını gösteriye yaptıkları katkılara göre sıralamasının istenmesinin ardından geldi.
Yarışmacıların geri kalanından eleme için son altıdan bir kişiyi aday göstermeleri istendi. Ev arkadaşlarının çoğunluğu Digvijay'e karşı oy kullandı ve bunun sonucunda Bigg Boss'un evinden tahliye edildi.
Oylar şu şekilde kullanıldı: Shilpa Shirodkar, Eiden Rose'u aday gösterirken Chum Darang, Karanveer Mehra ve Chahat Pandey, Yamini Malhotra'ya oy verdi.
Rajat Dalal, Vivian Dsena, Avinash Mishra, Sara Arfeen Khan, Kashish Kapoor, Eisha Singh, Edin Rose ve Yamini Malhotra, Digvijay'i tahliye için aday gösterdi.
Sonunda Digvijay'in takımı kazandı ve Rajat, Shrutika Arjun'un kazanan ve bir sonraki 'Zaman Tanrısı' olduğunu duyurdu.
Şu an itibariyle Rajat Dalal, Chahat Pandey, Shilpa Shirodkar, Yamini Malhotra, Karanveer Mehra, Shrutika Arjun ve Chum Darang tehlike bölgesinde.
Yarışmacıların geri kalanından eleme için son altıdan bir kişiyi aday göstermeleri istendi. Ev arkadaşlarının çoğunluğu Digvijay'e karşı oy kullandı ve bunun sonucunda Bigg Boss'un evinden tahliye edildi.
Oylar şu şekilde kullanıldı: Shilpa Shirodkar, Eiden Rose'u aday gösterirken Chum Darang, Karanveer Mehra ve Chahat Pandey, Yamini Malhotra'ya oy verdi.
Rajat Dalal, Vivian Dsena, Avinash Mishra, Sara Arfeen Khan, Kashish Kapoor, Eisha Singh, Edin Rose ve Yamini Malhotra, Digvijay'i tahliye için aday gösterdi.
Misilleme olarak Digvijay Rathee şöyle diyor: “Bana dokunma… Korkmuyorum, eğer bunları burada yaparsan dışarıda bile sana vurulurum. Ben senin gibi sosyal medyada savaşmıyorum, söyle bana ne yapacaksın, ne yapacaksın?”???? KIRICI ve ÖZEL!
Digvijay Rathee, Bigg Boss 18'deki evden tahliye edildi.
— #BiggBoss_Tak??? (@BiggBoss_Tak) 19 Aralık 2024Önceki bir bölümde Digvijay Rathee, 'Zaman Tanrısı' görevi sırasında Rajat Dalal'a karşı sözlü bir savaşa girdi. Promosyonda Eisha Singh'in Digvijay Rathee'nin sepetinden zorla meyve almaya çalıştığı görülüyor. Daha sonra görevden sorumlu Rajat Dalal'dan konuyu incelemesini ve Eisha'ya karşı harekete geçmesini ister ancak Rajat onu durdurmak için hiçbir şey yapmaz. Digvijay, Rajat'ı Eisha'yı kayırmakla suçlayınca işler çirkin bir hal alır. Bundan sonra Rajat, Digvijay ve ekibini görevden almakla tehdit eder.
Sonunda Digvijay'in takımı kazandı ve Rajat, Shrutika Arjun'un kazanan ve bir sonraki 'Zaman Tanrısı' olduğunu duyurdu.
Digvijay Rathee dışında bir yarışmacı daha tahliye edilecek Büyük Patron 18 Bu hafta.Yarın Promosyonu: Zaman Tanrısı Görevi – Rajat Dalal, güvenlik görevlisi. Digvijay VS Rajathttps://t.co/e1NpXLEEqN
— #BiggBoss_Tak??? (@BiggBoss_Tak) 17 Aralık 2024
Şu an itibariyle Rajat Dalal, Chahat Pandey, Shilpa Shirodkar, Yamini Malhotra, Karanveer Mehra, Shrutika Arjun ve Chum Darang tehlike bölgesinde.