“Dikkatli Olsan İyi Olur”

SuGiBi

New member
Kareena Kapoor, Vijay Varma ve Jaideep Alahwat ile birlikte jaane jaan Fragman lansmanı

Mumbai (Maharashtra):

Aktörler Kareena Kapoor Khan, Jaideep Ahlawat ve Vijay Varma bir gizem gerilim filmi çekmeye hazırlanıyor jaane jaan. Kareena, Jaideep ve Vijay, Salı günü Mumbai’de filmin fragmanının tanıtımını kutladılar. Kareena, OTT’ye ilk çıkışını bu filmle yapıyor ve etkinlikte bu konuda, Bollywood’a ilk çıkışını 2000 yapımı Refugee filmiyle yaptığı 23 yıl önce olduğundan daha fazla endişeli olduğunu itiraf etti.

“23 yıl öncesine göre daha gerginim. Çünkü tanıtımı televizyon ekranından çok yakından izliyordum. Yani insanlar evlerinde beni yakından izleyecekler. Gerginim ama kesin olarak bildiğim bir şey var; hepimiz gerçekten çok çalıştık.”

Şöyle ekledi: “O sırada aslında Jeh’e hamileydim. Ben de bunun çok hoş bir fikir olduğunu söyledim. Her şey yolunda gitmedi, herkes Netflix’te o kadar çok iş yapıyor ki, o kadar iyi ki ben de geride kalmak istemedim.”

Şöyle ekledi: “Jaideep ve Vijay her zaman çok hazırlıklıydı. Saif’in bana zaten söylediği düşüncesiyle yola çıkmıştım. Saif bana bu tavrı silmemi söylemişti. Bana son derece yetenekli olduklarını ve diyalogları doğaçlama yapma yeteneğine sahip olduklarını söyledi. Bana tetikte olsan iyi olur dedi. Ona okulun öğrencisi gibi olacağımı söyledim. Bunun üzerine Saif bana şöyle dedi: ‘Okulda geri kafalı olmayı bırak. Sürekli olarak nasıl çalıştıklarını izliyordum.”

“Jaideep iş yerinde her zaman çok hazırlıklı ve sakindi. Vijay biraz bana benziyor, sette gülüyor, eğleniyor ama her sahnesi birbirinden farklı. O, düşünceli bir insandır. Setteki o ortamda ben de her zaman tetikteydim. Ayrıca bir aktörün setteki diğer aktörler tarafından her zaman tehdit edilmesi gerektiğini düşünüyorum, aksi takdirde bu pek verimli olmayacaktır. Etrafta belli bir düzeyde uyanıklığın olması güzel” diye ekledi.

Buna Vijay şöyle yanıt verdi: “Kareena’nın bu yorumlarını duyan Vijay Varma komik bir şekilde yanıtlıyor: “Sadece Saif Ali Khan’a teşekkür etmek istiyorum. O olmasaydı değerimizi bilemezdik.” Kareena, şarap rengi bir kıyafet giydi. Makyajını doğal tuttu ve saç modelinde sade bir topuz tercih etti. jaane jaan Sujoy Ghosh’un yönettiği filmin başrollerinde Kareena Kapoor Khan ve Vijay Varma yer alıyor.

Netflix filminin fragmanı 5 Eylül’de yayınlanacak.

İlk bakışta, Sujoy Ghosh’un imzasını taşıyan polisiye gerilim yönetmenlik tarzı, Kareena Kapoor Khan’ın tamamen yeni ve çarpıcı bir görünümde, çıplak yüzlü ve bir anne rolünü oynadığını gösteriyor. Video, Kareena’nın Helen’in ikonik şarkısını söylemesiyle başlıyor Ah Jane Jaan gizemli bir sesle. Video daha sonra bizi Vijay ve Jaideep’in ilgi çekici çekimlerine götürüyor.

Hakkında en iyi bölümlerden biri jaane jaan 21 Eylül’de Kareena’nın doğum gününde Netflix’te yayınlanacak.

Film Kalimpong’da geçiyor ve çok satan romanın resmi uyarlamasıdır. Şüpheli X’in Bağlılığı kaydeden Keigo Higashino.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)