Dilberay sinemasının yıldızı Büşra Pekin’den tuhaf itiraf!

Aslıhan

Active member
Dilberay sinemasında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Büşra Pekin’in enteresan itirafı herkesi şaşırttı.

Son devirlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk olarak katıldı. Dilberay sinemasında başrol olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu İbrahim Selim’in sorularını yanıtladı.

Hem meslek ömrü birebir vakitte özel yaşantısı hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu programın sevilen kısmı Gözlerimin İçine Bak‘ta İbrahim Selim’in sorduğu “Çantanda taşıdığın en tuhaf şey nedir?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etti.

Çantasını gereksinimlerine göre düzenlediğinin altını çizen Pekin, Selim’in sorusuna “Tuhaf mı bilmiyorum lakin içlik… Nitekim bizim buraların havasına hiç belirli olmuyor yani tatilde de öyleyim işte içime bir tayt alırım ya da ne bileyim bir kolluk, tozluk, içlik ne var ise atarım çantama. Zira çantamda fazla tartıdan hiç hoşlanmıyorum, o yüzden her şeyi epeyce ekonomik kullanıyorum ve o gün neye gereksinimim var ise ona nazaran düzenliyorum. Lakin kesinlikle içimi koruyacak ekstra bir şeyler alırım daima yanıma.” formunda enteresan bir karşılık verdi.