Divya Dutta, Veer-Zaara'dan Sonra “Kahramanın En İyi Arkadaşı” Olarak Kalıplaştırılmaktan Korktuğunu Açıkladı

SuGiBi

New member
Görsel Instagram'da paylaşıldı. (Görsel telif hakkı: divyadutta25)

Delhi:

Preity Zinta'nın en yakın arkadaşı Shabina Ibrahim rolünü oynayan Bollywood oyuncusu Divya Dutta Veer Zaarayakın zamanda, rolün kendisini sürekli “kahramanın en iyi arkadaşı” olarak nitelendirebileceğinden korktuğunu açıkladı. “Filmin galasında annemin elini tutarak oturuyordum. Bu bir Yash Chopra filmi, bu yüzden tüm dünya izleyecekti. Çok beğendim. Ama aynı zamanda, sektördeki tüm kahramanların en iyi arkadaşı olarak klişeleştirileceğimden endişelendim. Sektörümüzde bir sürü zihniyeti var. Herkes iyi görünenin peşinden koşuyor ve gerisini geride bırakıyor,” dedi Siddharth Kannan ile yaptığı bir sohbet sırasında.

Devam etti, “Filmin arası sırasında annemin elini tutarak kaçtım. Annem performansım için benimle gurur duyduğunu söyledi. 'Teşekkür ederim anne, ben bile bu filmin bir parçası olmaktan hoşlanıyorum' dedim. Dışarı çıktığımızda annemin biraz arkasına saklandım. Hiçbir arkadaşımın beni çağırmasını istemiyordum çünkü hayalim bir 'Yash Chopra kahramanı' olmaktı. Orada saklanırken Yash amca beni gördü ve yanına çağırdı. “Ona yaklaştığımda kalabalık ve insanlarla çevriliydim.”

İçinde Veer ZaaraDivya Dutta, Zaara'nın (Preity Zinta) arkadaşı Shabbo rolünü oynadı. 2004 yapımı filmde Rani Mukerji ve Amitabh Bachchan da önemli rollerde yer aldı. Veer-Zaara'ya ek olarak Divya Dutta ve Shah Rukh Khan, Baadshah, Shakti: The Power ve Silsiilay'da birlikte çalıştılar.