Doğum Günü Kızı Shraddha Kapoor’a, Kardeş Siddhanth Kapoor’dan Sevgilerle

SuGiBi

New member
Siddhanth Kapoor bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: siddhanthkapoor)

Bombay (Maharaştra):

Shraddha Kapoor bugün bir yaş daha yaşlanırken, erkek kardeşi Siddhanth Kapoor sevgi dolu ve sosyal medyada tatlı doğum günü dileklerini paylaştı. Siddhanth Kapoor, Instagram’da kız kardeşiyle sevimli bir nostaljik fotoğraf paylaştı.

Yazdığı fotoğrafı paylaşarak, “Dünyanın en nazik ablasına, En iyi kızına, En iyi arkadaşına, En iyi yeğenine, en iyi kuzenine, en iyi teyzesine en iyisine her şey haha bir rol modele. , En büyük kalbe, en iyi insana, en büyük verene, her zaman çok empatik ve duyarlı, var olduğun ve mutluluk ve sevgi yağdıran herkese o güneş ışığı olduğun için teşekkür ederim, doğum günün kutlu olsun gözbebeğim… Ben Seni seviyorum .”

Bu arada, iş cephesinde Shraddha, Ranbir Kapoor ile aşk yaşarken görülecek. Tu Jhooti Ana Makkar. Son zamanlarda, yapımcılar başlıklı yeni bir şarkı Habersu yayınladılar. Bana Thumka’yı Göster.

Bana Thumka’yı Göster
Bir düğünde geçen senaryo, sezonun mükemmel bir düğün şarkısı. Sunidhi Chauhan ve Shashwat Singh tarafından söylenen bu dans numarası sırasıyla Pritam ve Amitabh Bhattacharya tarafından bestelenmiş ve yazılmıştır.

Ranbir Kapoor ve Shraddha Kapoor’un yanı sıra Komedyen Anubhav Singh Bassi de rol alıyor.. Tu Jhoothi Main MakaarLuv Ranjan tarafından yönetiliyor.

Film, Ranbir ve Shraddha arasındaki ilk ekran işbirliğine işaret ediyor ve 8 Mart 2023’te sinemalarda gösterime girecek.Çalbaaz Londra’da ve yapımcı Nikhil Dwivedi’de Naaginüçleme.

()

Günün Öne Çıkan Videosu

Suhana Khan Havaalanında Çekildi