Doğumuna günler kala Bergüzar Korel ikinci aşısını oldu!

Aslıhan

Active member
Okulların açılması için kolları sıvayan oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz ay birinci aşısını oldu. Üzerinden bir ay geçtikten daha sonra doğumuna sayılı günler kala ikinci aşısını da oldu.

Üçüncü çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanan Bergüzar Korel, sıhhatini da ihmal etmiyor. Leyla ismini vereceği kızının da sıhhatini düşünerek aşı olan Korel, o anları “Günaydın, ikinci dozumu da oldum. 36’ncı haftaya giriş yaptım. Çok şükür. Sıhhat olsun, şifa olsun. Bol antikor olsun. Benim üzere tüm hamile yoldaşlarıma” notuyla yazdı.

Pandemi sürecinde ikinci defa hamilelik yaşayan Bergüzar Korel, 30 haftalıkken aşı oldu. Geçtiğimiz gün kabine toplantısı daha sonrası alınan karardan daha sonra bu yıl yüz yüze eğitimlerin başlayacağını öğrenen oyuncu bu karar verdiğini belirtti.

Çocukların eğitimi için adım atılması gerektiğini belirten oyuncu hayranlarından aşı olmalarını istedi. İki erkekten daha sonra şimdide kız annesi olacak olan Korel, “Açık konuşacağım… Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda alanda çalışmadığım ve birinci günden bugüne hayli izole yaşadığım için dayanacaktım. Han’ı doğurup, meskene geldikten daha sonra pandeminin başlaması, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken hadiselerin en yüksek olduğu vakitte sürpriz bİr biçimde tekrar gebe olduğumu öğrenmem ve bir daha büyük endişelerle pek dikkatli bir biçimde yaşamak, hiç bitmeyen bir telaş..” kelamlarıyla hislerinden bahsetti.