Drishyam İçinde 2 Yıldız Ishita Dutta’nın Griha Pravesh Töreni

SuGiBi

New member
Ishita Dutta Haberdan bir kare. (nezaket: ishidutta)

Yeni Delhi:

Drişyam 2 Aktör Vatsal Sheth’ten ilk çocuğunu bekleyen yıldız Ishita Dutta, onunla ilgili kısa görüntüler paylaştı. greha praveş Pazartesi günü Instagram profilinde ve hala çok fazla trend oluyor. Video, Ishita’nın OOTD’sinin kliplerini paylaşmasıyla başlıyor – şenlikli bir yeşil giymişti. kısraklar fırsat için Videonun sonuncusu, şenlikleri gerçekleştiren aktrisi içeriyor. Ishita Dutta, gönderiye “Yeni başlangıçlar. Karagiri’den bu güzel sariyi benim Greha Praveş.”

Ishita Dutta tarafından paylaşılan gönderiye buradan göz atın:

Ishita Dutta ve Vatsal Sheth bu yıl Mart ayında bebek beklediklerini açıkladılar. Güneşin öptüğü bu silüet fotoğrafını paylaşan çift, “Gemide Bebek” başlığını attı.

Bu ayın başlarında aktris, baby shower töreninden fotoğrafları sosyal medyada yayınladı ve şöyle yazdı: “Aşk, kahkaha, şükran, mutluluk, kutsama.., Bu gün isteyebileceğimiz her şeydi… Tüm ilginiz için teşekkürler. dileklerimle sevgiler.Törenden bazı anlar.”

Ishita ayrıca annelik günlüklerinden aktif olarak fotoğraf paylaşıyor. Bu resmin altına “Yumruğum, yumruğum, sevimli bebek yumruğum. Her parçasını seviyorum” diye yazdı.

“Sadece aşk. Bu anları bu kadar güzel yakaladığınız için teşekkür ederim…. Bir ömür boyu hatıralar. Hayatımızın bir sonraki aşamasının başlaması için sabırsızlanıyorum,” diye hamile çekiminden bu fotoğrafların altına yazdı.

Ishita Dutta ve Vatsal Sheth, 28 Kasım 2017’de evlendi. Çift, dizinin çekimleri sırasında birbirlerine aşık oldu. Rishton Ka Saudagar-Baazigar.