dünyanın en iyi okulu 2024

aysutekin

New member
Lecce okulu, sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etme kararlılığından dolayı ödüllendirildi

İle ilgili 
Notizie.it editör ekibi 
Yayınlandığı tarih 24 Ekim 2024, 13:02

Galilei-Costa-Scarambone dünyanın en iyi okulu ödülünü kazandı

Galilei-Costa-ScaramboneLecce'deki prestijli bir lise eğitim enstitüsü, yakın zamanda Dünyanın En İyi Okulu Ödülü 2024 “Sağlıklı Yaşamı Desteklemek” kategorisinde. Bu takdir, böylesine prestijli bir ödülü alan ilk İtalyan okulu olarak tarihi bir başarıyı temsil ediyor. Ödül töreni YouTube'da canlı yayınlandı ve T4 Education'ın kurucusu Vikas Pota, enstitünün yaptığı çalışmalara övgüde bulundu.

Öğrencilerin refahına yönelik somut bir taahhüt

Galilei-Costa-Scarambone, öğrencilerin refahını ve zihinsel sağlığını geliştirme konusundaki kararlılığıyla öne çıkıyor. Proje aracılığıyla Ama işte buEnstitü, zorbalıkla mücadele etmeyi ve sağlıklı bir okul ortamını teşvik etmeyi amaçlayan bir eğitim programı uyguladı. Öğrencilerin önerdiği girişimlerin önemli bir etkisi oldu ve daha uyumlu ve destekleyici bir topluluk yaratılmasına yardımcı oldu. Pota, okul örneğinin diğer kurumlara ve hükümetlere benzer sonuçlara ulaşma konusunda nasıl ilham verebileceğini vurguladı.

Fark yaratan bir ödül

THE Dünyanın En İyi Okulu ÖdülleriOkulların Nobel'i olarak da bilinen bu ödül, eğitim alanında en prestijli ödüller olarak kabul ediliyor. Accenture, American Express ve Lemann Vakfı ortaklığıyla T4 Education tarafından desteklenen bu ödüller, topluluklarında yenilik ve olumlu etki yaratma konusunda öne çıkan okulları kutlamayı amaçlıyor. Bu yıl kazananlar ödül havuzunu paylaşacak. 50.000$Kaliteli eğitim projelerine yatırım yapmaya devam etmek için önemli bir teşvik.

Ödül alan diğer okullar

Galilei-Costa-Scarambone'a ek olarak, diğer mükemmeliyet okulları da çeşitli kategorilerde ödüllendirildi. Colegio María de Guadalupe Arjantin'de “Topluluk İşbirliği” konusunda dünyanın en iyi okulu olarak kabul edilirken, Ryan Uluslararası Okulu Hindistan'da “Çevreye Destek” ödülü kazandı. Orada Cm güldü Okul Vinoba Hindistan'da “İnovasyon” ödülüne layık görüldü ve son olarak Polonya'daki ilk Ukrayna okulu oldu. Kırılmaz Ukrayna Vakfı “Zorlukların Üstesinden Gelmek” ödülünü aldı. Bu ödüller, eğitimin küresel zorlukları nasıl çözebileceğini ve daha iyi bir geleceği nasıl destekleyebileceğini gösteriyor.