“Ebeveynlerimiz Doğru Bir Şey Yapıyordu…”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Archana Puran Singh, 94 yaşındaki annesinin torunlarıyla buluşmak için feribot yolculuğu yaparken görüldüğü yürek eriten bir Haber paylaştı. Video, yaşlı kadının yaşa bağlı zorluklarının üstesinden gelmek için uzun bir yolculuktan geçerken duyduğu sevinci ve heyecanı yansıtıyor. Videoyu Instagram hesabında paylaşan Archana, başlığına şunları yazdı: “BÖLÜM 1: Annem. 94… ve hâlâ güçlü. Ebeveynlerimiz bizim bugünlerde yapmadığımız bir şeyi doğru yapıyordu ama @ayushmaansethi'ye baktığımızda, Görünüşe göre ben de doğru bir şey yapmışım! Ayush çocuklukta 'Nani'nin elini tutmuş ve bugüne kadar onu bırakmamış, onun Naani'si onun.

Bölümün tamamı hakkında canlı yorum yapan Archana'nın Haberda şunları söylediği duyuluyor: “94 yaşındaki annem bana ailesi ve torunlarıyla tanışmak istediğini söylüyor, biz de onu feribotla götürdük. onun torunları ve torunlarının çocuklarıyla tanışacağım için çok heyecanlıyım.” Daha sonra kamerayı annesine çevirip “Anne, 94 yaşında feribota biniyorsun” diyor.

Yorumlar bölümü büyük bir sevgiyle doluydu. Bir kullanıcı, “Vay canına, o kadar aktif ve güzel ki. 80'li yaşlarında görünüyor.” diye yazdı. Başka bir yorumda şöyle yazıyordu: “Ah, Naani ve bhagyashree ile mini vlog'larınızı özledim.. Tanrı onu korusun.. qki 90+ lagti bhi nahi hai naani.. Naani keh sakti hain ki “abhi to mai jawan hu”. Başka bir yorumda, “Tanrı ona sağlıklı ve mutlu bir yaşam versin.” diye yazdı, “Tanrı korusun. Onun ruhunu seviyorum.” Bir göz atın:

Archana Puran Singh eş zamanlı olarak filmler ve günlük diziler üzerinde çalıştı. Birkaçını saymak gerekirse Raja Hindustani, Kuch Kuch Hota Hai, Mohabbatein, Jhankaar Beats gibi filmlerdeki rolleriyle popülerdir. Archana, 30 Haziran 1992'de aktör Parmeet Sethi ile evlendi. Aryamann ve Ayushmaan adında iki oğulları var.