“Ekrandaki En Muhteşem Erkek Oyuncu”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram tarafından paylaşıldı. (nezaket: rishikapoor_original)

Mumbai (Maharashtra):

Aksiyon komedi filmi Raju Chacha Başrollerinde Ajay Devgn, Kajol ve merhum aktör Rishi Kapoor’un yer aldığı film Perşembe günü 23 yaşına girdi. Bu olayı kutlamak için Kajol anılarında bir gezintiye çıktı ve filmde Rishi Kapoor’la çalıştığını hatırladı.

Kajol, Instagram’da filmin bir posterini paylaştı ve şöyle yazdı: “RajuChacha destansı bir anı ve her zaman öyle kalacak. Birincisi, bunun her zaman içinde bulunduğum biri olan #RishiKapoor ile benim tek filmim olmasıydı. Bir aktör olarak ona hayranlık duydum. Beyazperdedeki en harika aktördü ve o filmde onunla çalışmak benim için bir onurdu.”

Ayrıca filmin çekimleri sırasında tüm Devgan ailesinin 90 gün boyunca Ooty’ye yerleştiği anı da hatırlıyor.

“İkincisi, Ooty’de bir dağın tepesine kurulmuş bu masal diyarını kurduğumuz ve neredeyse doksan gün boyunca orada yaşadığımız için! İşte bu gerçekten unutulmaz bir şey. Bütün Devgan ailesi üç ay boyunca oraya yerleşti! Anne, baba ve Alles!” o ekledi.

Yönetmenliğini Ajay’in merhum kardeşi Anıl Devgan üstleniyor. Filmde Ajay, Kajol, Rishi Kapoor ve komedi kralı Johnny Lever gibi yıldızlardan oluşan bir kadro yer aldı.

Kajol ve Ajay birçok büyük projede rol aldı. Gundaraj, Ishq, Pyar’dan Hona’ya Merhaba Tha, Dil Kya Kare ve son olarak 2020’deki dönem aksiyon filmi ‘Tanhaji: İsimsiz Savaşçı’da.

Bu arada, Kajol’un bundan sonra ekran alanını Kriti Sanon ile paylaşırken görülmesi bekleniyor. Patti’yi yap.

Yapımcılığını Shashanka Chaturvedi’nin üstlendiği ‘Do Patti’nin yapımcılığını Kathha Pictures üstleniyor, ortak yapımcılığını Kriti Sanon üstleniyor, senaryosu da Kanika Dhillon tarafından yazılıyor ve yalnızca OTT platformu Netflix’te yayınlanacak.

Film, izleyicileri daha önce hiç olmadığı kadar heyecan dolu, gerilim dolu bir yolculuğa çıkaracak ve izleyicileri, gizemin ve entrikanın ortaya çıkması için bir Haberin Detayları görevi gören Kuzey Hindistan’ın büyüleyici tepelerine götürecek.