Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: ektakapoor)
Ekta Kapoor Cumartesi günü şunları duyurdu: “Kısa bir süreliğine Twitter’a geri döndüm [now known as X] “Ekibim beni çok konuştuğum için dışlamadan önce.” Yapımcı, sırasını işaretlemek amacıyla çevrimiçi ailesi için Bana Sor Oturumu düzenledi. Ekta Kapoor, kısa süre önce vizyona giren filmi Geldiğiniz İçin Teşekkür Ederim’den, sert yanıtlar vermeye kadar her şeyi tam bir profesyonel gibi ele aldı. Özellikle sosyal medyada çok ilgi gören bir soru vardı. Bir hayran Ekta Kapoor’dan “yetişkinlere yönelik filmler yapmayı bırakmasını” istedi. Soru şuydu: “Lütfen yetişkinlere yönelik filmler yapmayı bırakın [folded hands emoji].” Bunun üzerine “Hayır, ben bir yetişkinim bu yüzden yetişkinlere yönelik filmler yapacağım” dedi.
Notunda şunlar yazıyordu: “Geldiğiniz için teşekkür ederim çılgın çılgın ortak Rhea tarafından yapılmış biraz çılgın bir film [Kapoor] ataerkilliği yıkmıyor ama burnunun altındaki tüyleri gıdıklıyor, böylece tüm saçmalıklar hapşırıyor!! Filme karşı yalnızca çılgın bir aşk ya da hissedilemez bir öfke var!!”
Ekta Kapoor Cumartesi günü şunları duyurdu: “Kısa bir süreliğine Twitter’a geri döndüm [now known as X] “Ekibim beni çok konuştuğum için dışlamadan önce.” Yapımcı, sırasını işaretlemek amacıyla çevrimiçi ailesi için Bana Sor Oturumu düzenledi. Ekta Kapoor, kısa süre önce vizyona giren filmi Geldiğiniz İçin Teşekkür Ederim’den, sert yanıtlar vermeye kadar her şeyi tam bir profesyonel gibi ele aldı. Özellikle sosyal medyada çok ilgi gören bir soru vardı. Bir hayran Ekta Kapoor’dan “yetişkinlere yönelik filmler yapmayı bırakmasını” istedi. Soru şuydu: “Lütfen yetişkinlere yönelik filmler yapmayı bırakın [folded hands emoji].” Bunun üzerine “Hayır, ben bir yetişkinim bu yüzden yetişkinlere yönelik filmler yapacağım” dedi.
Başka bir kullanıcı Ekta Kapoor ve Karan Johar’ın “ulusu mahvettiğini” iddia etti. Tweette şunlar yazıyordu: “Aap [Ekta Kapoor] veya Karan Johar ne saf Hindistan ko bigada [You and Karan Johar have ruined the nation].” Film yapımcısı “Hımmmmm!” diye yanıtladı.Hayır ben bir yetişkinim bu yüzden yetişkinlere yönelik filmler yapacağım ???? https://t.co/orTGS9Nxmy
— Ektaa R Kapoor (@EktaaRKapoor) 9 Ekim 2023
Kullanıcı, takip eden bir tweet’te şunu ekledi: “Aap dono [Ekta Kapoor and Karan Johar] ki wajah se Hindistan bana jyada boşanma konumu [You guys are responsible for the rise in the number of divorce].” Yapımcı bir kez daha şunu yazdı: “Hmmmmmmmm hmmmmmm.”
Ekta Kapoor, X’teki (önceki adıyla Twitter) görevi sırasında şunları da konuştu: Geldiğiniz için teşekkür ederim. Filmin “ataerkilliği yıkmadığını, ancak burnunun altındaki tüyleri gıdıkladığını, böylece tüm saçmalıkların hapşırdığını” söyledi.
Notunda şunlar yazıyordu: “Geldiğiniz için teşekkür ederim çılgın çılgın ortak Rhea tarafından yapılmış biraz çılgın bir film [Kapoor] ataerkilliği yıkmıyor ama burnunun altındaki tüyleri gıdıklıyor, böylece tüm saçmalıklar hapşırıyor!! Filme karşı yalnızca çılgın bir aşk ya da hissedilemez bir öfke var!!”
Ekta Kapoor ortak yapımcı Geldiğiniz için teşekkür ederim Rhea Kapoor’un Anıl Kapoor Film Communication Network Pvt Ltd. ile birlikte. Geldiğiniz için teşekkür ederim Rhea’nın kocası Karan Boolani tarafından yönetildi. Başlığını Bhumi Pednekar üstleniyor. Kusha Kapila, Dolly Singh, Shibani Bedi, Shehnaaz Gill, Karan Kundrra ve Anil Kapoor da projenin bir parçası.#Geldiğiniz İçinTeşekkürler çılgın ortak rhea tarafından yapılmış, ataerkilliği yıkmayan ama burnunun altındaki tüylerle gıdıklayan, böylece vurulan tüm boğaların hapşırdığı küçük çılgın bir film !! Sadece filme karşı çılgın bir aşk ya da hissedilmeyen bir öfke var !!!
— Ektaa R Kapoor (@EktaaRKapoor) 9 Ekim 2023