“Elim Şu Anda Titriyor”

SuGiBi

New member
Videodan bir karede Arijit Singh. (nezaket: SinghfanArijit)

Yeni Delhi:

Yakın zamanda Aurangabad’da performans sergileyen Arijit Singh, canlı konser sırasında heyecanlı bir hayranının elini çekmesi ve şarkıcının yaralanması üzerine durakladı. Şarkıcı sahnede “Şu anda elim titriyor. Elimi hareket ettiremiyorum” dedi. Konserin Habersu, şarkıcıya adanmış birkaç hayran sayfası tarafından paylaşıldı. Arijit, hayrana kibarca, “Ben performans gösteremezsem eğlenemezsin. Bu kadar basit. Beni böyle çekiyorsun. Elim titriyor. Gidelim mi?” Kalabalık yüksek sesle “hayır” yanıtını verdi. Bu sırada şarkıcının elini çeken hayran, Arijit Singh’den defalarca özür diledi. Arijit Singh, “Anlamalısın. Sen bir yetişkinsin, değil mi? Olgun bir insansın, değil mi? Neden beni böyle çektin? Şu an elim titriyor. Elimi hareket ettiremiyorum. “

Konser sırasında Arijit Singh’in elini çeken seyirci öne geleceğini söyleyince Arijit Singh elini tuttu. Şarkıcı, “Elbette herkesin önüne çıkacağım” diye cevap verdi. yok / A. Buradaki herkesi seviyorum. Herkese gideceğim.”

Viral Haberya buradan göz atın:

Bir kadın seyirci, canlı bir konser sırasında Arijit’in elini çekiyor. #Aurangabad.#ArijitSingh#müzik#Bollywood#ArijitSinghLivepic.twitter.com/NPSiwyPnbk

— Arijit Singh Fan (@SinghfanArijit) 8 Mayıs 2023
Arijit Singh’in şarkı kredisi, en büyük hitlerden bazılarını içerir: Tum Hi Ho, Channa Mereya, Ae Dil Hai Mushkil ve Jhoome Jo Pathaan diğer Kesariya ve daha fazlası.

Son zamanlarda için birden fazla şarkı seslendirdi Tu Jhoothi Main Makkariçermek O BedardeyyaTere Pyaar Mein ve Pyaar Hota Kayı Baar Hai.