Emine Ün’den annesine acı veda! Cenazede kendisini sakinleştiremedi…

Aslıhan

Active member
Emine Ün’ün koronavirüse yakalanarak hayata gözlerini yuman annesi Müzeyyen Bolverdi toprağa verildi.

Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesi Müzeyyen Bolverdi geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Ün hastalığı kısa müddette atlatırken, annesi Müzeyyen Bolverdi o kadar şanslı olamadı. Durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Bolverdi, tüm müdahalelere karşın bugün hayatını kaybetti.

ZİNCİRLİKUYU’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Emine Ün’ün annesi Müzeyyen Bolverdi, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan başarılı oyuncu, ayakta durmakta kuvvetlik çekti.

Cenazeye Emine Ün’ün kızı Duru Kınay, eski eşi Emre Kınay ve oyuncu Ayşe Tolga katıldı.

HABERİ BU TÜRLÜ DUYURMUŞTU!

Bir devir ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı ‘Canısı’ sineması ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde yer aldığı reklam sinemalarıyla ekranda uzunluk gösteren Emine Ün bu kere hayranlarını üzen bir haber verdi. Ün ile bir arada annesinin de koronavirüs testi olumlu çıktı. Kronik rahatsızlıkları bulunan anne Ün, geçtiğimiz günlerde ağır bakıma kaldırıldı.

Oyuncunun günlerdir hastanede hayat gayreti veren annesi ömrünü kaybetti. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla veren Emine Ün, “Annem… Kapkara gün, acımın tarihi yok” tabirlerini kullandı.

“POZİTİFİM DEMİŞTİ”

Başlayacak ‘Süt Kardeşler’ isimli tiyatro oyununda sahneye çıkmaya hazırlanan Emine Ün, yapılan koronavirüs testinin ‘pozitif’ olduğunu duyurdu.

Emine Ün, makûs haberi toplumsal medya hesabından duyurdu:

Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım.

Ama bu sefer maalesef o denli olamadı

Yaklaşık 10 gün evvel annem ile birlikte covid olduk ve tedavimiz hastanede birlikte yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef ağır bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sıhhat açısından daha uygunum bugün…

Uzun uzun yazılacak bir şey yok, zira şuan hüznümün tanımı yok…

O denli fazlaca arayan soran yazan var ki , tanıdığım tanımadığım , hepinize başka ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim, hayli teşekkür ederim sağ olun