“En İyi İnsanlardan Biri, Güvenli Aktör”

SuGiBi

New member
Sriya Reddy Salaar’ın setlerinde. (nezaket: sriya_reddy)

Yeni Delhi:

Prashanth Neel’in Salaar: Ateşi Durdurun – Bölüm 1 hayranlar arasında doğru akoru vurdu. Prabhas’ın Deva rolünü üstlendiği film 22 Aralık’ta gösterime girdi. Şimdi ise Sriya Reddy ile geri dönüş yaptı. maaş, filmdeki rolüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Jagapathi Babu’nun canlandırdığı Raja Mannar’ın kızı Radha Rama Mannar’ı canlandırdı. Hindustan Times ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Sriya Reddy, filmdeki karakteriyle ilgili bir şartı olduğunu açıkladı. Sriya Reddy, “O (Prashanth Neel) bana rolümün öne çıkacağına ve sözünün eri olduğuna söz verdi. Çok sayıda telefon görüşmesi, toplantı, görünüş testi yapıldı… Bunların sonunda Radha Rama Mannar’ın neyle ilgili olduğunu biliyorduk.”

Hayranlar, Sriya Reddy’nin ekrandaki varlığının yanı sıra, karakterin filmdeki taşınma şeklini de beğendi. Sriya Reddy şunu ekledi: “Prashanth [neel] ne tür bir renk paleti olduğunu biliyordu [Radha Rama Mannar] taşıması gerekiyordu ve en başından beri takacağı mücevherleri.”

Kostüm tasarımcısı Poornima Ramaswamy’ye seslenen Sriya Reddy, “Poornima muhteşem bir iş çıkardı. Baskılardan, şeritlerden ve kişiliğinin odak noktasını uzaklaştıracak karmaşık her şeyden kaçınıldı.”

Sriya Reddy ayrıca Prabhas’la olan eşitliğinden de bahsetti. O, “O (Prabhas) en iyi insanlardan biridir. Bunu ona söylediğimde eminim ki merak etmişti: Bu deli kadın nereli? Ama dedi ki – elbette, ne istersen al. O, bu bakımdan güvenli bir oyuncu.”

Sriya Reddy bundan sonra Pawan Kalyan’ın filminde görülecek. OG. Sujeeth yönetmenliğiyle ilgili heyecanını paylaşarak, “Ben de bir filme imza attım. OG Telugu’da Sujeeth ile. Senaryoya aşığım; kaleme aldığı şey tam bir kazanandır.