“Ergenlik döneminde terapiyi oynamayı çok isterim”

SuGiBi

New member
Hızlı okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Ergenlik, 13 Mart 2025'te Netflix'te yaygın bir beğeni topladı.

Dizi hızla bir hafta içinde İngiltere'de en çok izlenen gösteri oldu.

Vidya Balan, şovdaki bir terapiye benzer bir role ilgisini dile getirdi.

Yeni Delhi:

Ergenlik 13 Mart 2025'te Netflix'e düştü. Güçlü hikayesi ve övgüye değer performanslarıyla piyasaya sürüldüğü anda öfke oldu. Bir hafta içinde, Ergenlik İngiltere'de en çok izlenen televizyon şovu olmuştu.

Dünyadaki film endüstrileri takdir etti Ergenlik Yığın ve Bunds. Hayranlığı ifade eden son oyuncu Vidya Balandır.

Aktris son zamanlarda bir konuşmada yer aldı Son teslim tarihiKendisi için isteyeceği Hollywood rolleri hakkında konuştuğu yer.

Dedi ki, “Terapisti oynamayı seviyorum (bir karakter) Ergenlik. Bu noktada aklımın başında. Komedi yapmayı çok isterim. Kate Winslet'i kesinlikle sevdim Rejime. Nicole Kidman ve Reese Witherspoon'un yaptığı işi çok seviyorum. ”

Ergenlik 13 yaşındaki Jamie Miller'ın tutuklanmasının ardından aniden uğraşmak zorunda kalan Miller ailesinin etrafında dönüyor. Jamie, sınıf arkadaşı Katie'nin öldürülmesi ile suçlanıyor.

Sınırlı seri, olay dizisinin Jamie'nin ailesini ve okul topluluğunu nasıl etkilediğini vurgulamaktadır. Ayrıca, sosyal medya, erkeklik duygusu ve ceza adalet sistemi gibi ışığa, daha fazla konulara dönüşüyor. Her bölüm, Jamie'nin polis röportajından terapistle konuşmasına, ailenin topluluk tepkisine kadar hikayenin farklı açılarına ışık tutmaya yöneliktir.