Esha ve Sunny Deol’un Babası Dharmendra İçin Doğum Günü Dilekleri Böyle Hediye Paketli Geldi

SuGiBi

New member
Esha ve Sunny, Dharmendra ile birlikte. (nezaket: iameshadeol)

Yeni Delhi:

Efsanevi aktör Dharmendra bugün 88 yaşına giriyor. “Bollywood’un He-Man’i” son birkaç on yılda bize birçok ikonik hit hediye etti ve oyunculuk becerisiyle hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Yakın zamandaki bir örnek, Karan Johar’ın filmindeki çarpıcı performansıdır. Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Bu özel günde tüm film endüstrisi ona mesajlar ve iyi dilekler yağdırıyor. Dharmendra’nın kızı Esha Deol, babasının özel gününü kutlamak için Instagram’da bir dizi fotoğraf paylaştı. Görüntülerde baba-kız ikilisinin kanepede oturduğu görülüyor. Altyazıya içten bir not yazdı: “Doğum günün kutlu olsun, sevgili babam. Seni seviyorum. Her zaman mutlu, sağlıklı ve güçlü olmanız için dua ediyorum. Nazar, kalp, sarılma, kalp gözlü yüz, kaslı pazı, öpücük ve başparmak yukarı emojileriyle birlikte “Seni çok seviyorum”.

Esha Deol’un kardeşi Bobby Deol şu anda başarının zirvesinde Hayvan, bu resimlere ilk tepki verenler arasındaydı. Kırmızı kalp emojisi paylaştı. Film yapımcısı Ram Kamal Mukherjee ayrıca “Doğum Günün Kutlu Olsun Dharam ji” yazarak Dharmendra’ya dileklerini iletti. Harika bir yıl geçirin. Kırmızı kalp emojisi eşliğinde “Her zaman sağlıklı ve mutlu kalın”.

Babasının doğum gününü kutlamak için Dharmendra’nın en büyük oğlu Sunny Deol da bir dağ gezisine benzeyen fotoğraflar paylaştı. Baba ve oğul, zahmetsizce şık tatil kıyafetleriyle içki içerken görüntülendi. Gadar 2 Oyuncu, paylaşımına şu dilek yazdı: “Doğum günün kutlu olsun baba seni seviyorum.”

Dharmendra’nın en küçük çocuğu Ahana Deol da babasıyla özel bir fotoğraf paylaştı. Instagram Hikayelerinde baba-kız sevgisinin özünü yansıtan bir selfie yayınladı. Fotoğrafta Dharmendra’yı etiketleyen Ahana, “İlk aşkımın doğum günü kutlu olsun. “Tanıdığım en güçlü ve en sevgi dolu adam.”

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Dharmendra’nın Parkash Kaur ile ilk evliliğinden dört çocuğu var: Sunny, Bobby Vijeeta ve Ajeeta. Ayrıca Hema Malini ile evlendi ve çiftin Esha ve Ahana Deol adında iki kızı var.

İkonik rolünün yanı sıra Veeru Sholay’da Dharmendra, aşağıdaki gibi filmlerde birçok unutulmaz performans sergiledi: Seeta Aur Geeta, Jagir, Guddi, Shalimar Ve Yamla Pagla Deewana, diğerleri arasında.