“Evliliğin dışına çıkmayı seçti”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Barkha Bisht ve Indraneil Sengupta, 2022'de 14 yıllık evlilikten sonra yolları ayırdı. Söylentiler, Indraneil Sengupta'nın Bengalli aktris Ishaa Saha ile bir ilişki içinde olduğu ve o zamanlar aktörün evliliğinde bir çatlaka neden olduğu söylentileriydi. Ayrılmasından üç yıl sonra Barkha Bisht, Indraneil'den boşanması ve Siddharth Kanan ile yaptığı röportajda İshaa Saha ile söylentisi olan ilişkisini açtı.

Barkha, Indraneil'in kurtarmaya çalışırken evlilikten çıkmayı seçtiğini açıkladı.

“Bir evlilikten çıkmak için bir seçim ve Indraneil'in evliliğin dışına çıkma seçimiydi. Onun tarafından en iyi bilinen nedenlerle evliliğin dışına çıkmayı seçti. Eğer elimde olsaydı, hala evli olurdum. Dört yıl boyunca, her şeyden daha az olabileceğimin, her şeyden daha az olabileceğini hissettim,” diye hatırladı Barkha.

Barkha eski kocasını hile ve sadakatsizlik suçladı. “Sadakatsizlik, aldatma, aşktan düşme, tüm bu şeyler olur. Bu bir seçimdir. Hile ve sadakatsizlik yaptığınız bir seçimdir. İkinci seçim bundan sonra yaptığınız şeydir.” Dedi.

Barkha, kocasının sadakatsizliğini bilmesine rağmen evliliğini kurtarmaya çalıştığını itiraf etti. “Hile yapılırsam bir evlilikten çıkacağımı söyleyecek kadınlar arasındaydım ama aslında sana geldiğinde, söylemenin yapıldığından daha kolay olduğunu fark ediyorsunuz. Indraneil'i affeteceğimi ve hatta evliliğimi iki yıl sonra kurtarmaya çalışacağımı söylemekten utanmıyorum.” Dedi.

Barkha ayrıca Bengalce aktris Ishaa Saha ile olan ilişkisinin söylentileri hakkında Indraneil ile yüzleştiğini açıkladı. “Cevabı tatmin edici değildi,” dedi. “Indraneil şimdi onu haklı çıkarabileceği bir seçim yaptı. Size bu evliliğin neden kırıldığının yüz nedenini verebilir, ancak eylemleri üzerimde değil. Onları haklı çıkarmak zorunda” dedi.

Boşandıktan sonra hayatta kaldığı duygusal kargaşa hakkında konuşan “Jo Dil Ka Tootna Kehte Hain-Heartache-Hissetmiş hissettim. Fiziksel acı gibi geliyor. Geçmem gereken bir deneyim oldu. İnsanlığa olan inancım o zamanlar, evlilik ya da sevgiye olan inancım değil, hala bir yerde kırıldı.

Barkha ve Indraneil, 2008'de evlendikten sonra evlendiler. Pyaar ke do naam: ek raadha, ek shyaam. 2011 yılında kızları Meira'yı karşıladılar.