Farah Khan'ın “Şimdiye Kadarki En Sevilen Adam” Ed Sheeran ile Takıldığı Yer

SuGiBi

New member
Farah Khan bu görseli paylaştı. (nezaket: Farahkhan)

Yeni Delhi:

Şarkıcı Ed Sheeran Hindistan'da ve 16 Mart'ta +-=/x Turnesi kapsamında Mumbai'de konser verecek. Konseri öncesinde zamanının çoğunu yıldızlarla kaynaşarak geçirdiği görüldü. Ed Sheeran'ın şarkıcı Armaan Malik ile dans ettiği Habernun viral hale gelmesinden bir gün sonra, Om Shanti Om yönetmeni Farah Khan, Shape Of You şarkıcısıyla kanepede otururken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Farah Khan, başlığı tatlı ve basit tuttu. “Şimdiye kadarki en sevimli adamla rahatlama modu” diye yazdı. Aşağıdaki Farah Khan'ın gönderisine bir göz atın:

Daha önceki bir Haberda Ed Sheeran ve Armaan Malik, Armaan'ın 2020 yapımı AlaVaikunthapurramuloo filminden büyük hit Butta Bomma eşliğinde dans ederken görülebiliyor. Klipte Ed Sheeran ve Armaan kanca adımını yaparken görülüyor. Daha önce Ed Sheeran'la 2step adlı şarkıda birlikte çalışan Armaan Malik, Haber Instagram Habersuna “Şehrimdeki en sevdiğim kişi” başlığını attı.

Buradaki Haberya göz atın:

Bollywood oyuncusu Ayushmann Khurrana, Instagram profilinde Ed Sheeran'la birlikte bir Polaroid paylaştı ve şöyle yazdı: “Ed'le geçirdiğim zamandan kalma Polaroid hatırası. Seninle tanıştığıma çok sevindim.” Ed Sheeran'ın Hindistan ziyareti hakkında Ayushmann Khurrana şunları söyledi: “Yıllardır bir sanatçı olarak Ed Sheeran'a hayranlık duyuyorum. Bir müzisyen arkadaşım olarak her zaman onunla bağlantı kurmak ve zihninin nasıl çalıştığını tartışmak istedim. Onu annemin ev yapımı yemeğiyle şaşırttım. Pinni! Biz herkesi evimizde her zaman bu şekilde ağırladık. Ed bizi eğlendirmek için Hindistan'da, bizim ülkemizde. O bizim evimizde ve ona onu ve müziğini ne kadar sevdiğimizi söylememiz gerekiyor. Bu yüzden ben ANI haber ajansının haberine göre bu hediyenin unutulmaz olmasını umuyorum.”

Ayushmann Khurranna'nın gönderisine buradan göz atın:

Ed Sheeran daha önce 2017'de Hindistan'ı ziyaret etmişti.